Torsdag

Tjohej!
Jag är hemma hos Ida just nu. Hon packar. Sen ska vi ner till mig igen. Jag har med mig alla mina kameror. Jag har ju som sagt aldrig varit på kryssning förutom när jag var liten. hahaa. Ida däremot är Miss Kryssning. Hon är jämt på kryssning. Imorse var vi i Gnesta och tog ut pengar och så. Så allt är fixat och klart. Jag har kommit fram till att ifall vi inte kommer hem imorgon (dvs, ifall båten sjunker) Så spelar det ingen roll för då kanske dom gör en film om oss. Det är ju inte helt fel. Men det verkar ju lite tragiskt.. haha. Men nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva. Shålång till imorgon då. Puss och kram Robin.


image202

Onsdag

heeeeellu.
Jag är hemma hos Robin. Vi sitter och leker i Adobe illustrator. Mycket kul. Hihi 
Vi ska snart gå ut och köpa lunch .... Cola.. moahaha. Så här kul har vi . hihih. Hejdå


image201


 

Måndag?

Jag är hemma hos Robin. Trevligt. Vi har kollat på Raise your voice. Jag tror att jag har sett den hundrasjuttielva gånger nu. Men jag tröttnar aldrig! haha. Igår kollade jag upp ifall jag hade feber eller inte... Och det hade jag inte... En timme senare kände jag mig redan piggare xD haha. Det finns nog ingen bra förklaring till det.
Imorgon ska Robin sova hos mig. Mycket trevligt. Jag har ingenting att skriva egentligen.. Puss och kram




image199

Söndag

Jo men hej! Jag är fortfarande sjuk. Pappa ska åka och äta på pizzan. Fett taskigt. Jag har inget smaksinne atm. Inte något luktsinne heller för den delen . xD Jag måste fan bli frisk snart!!! Annars hoppar från fönstret (Det är i och för sig bara en halvmeter ner till marken) och hoppas att jag dör. Jag hatar att vara sjuk. Jag  brukar inte bli sjuk och när jag väl blir det så får jag allting på en gång. haha. Det är fan synd om mig xD
Jag har en cola framför mig, men det är ingen idé att dricka den för den smakar ändå inget... mitt liv är tragiskt.
Jag ska snart åka till mamma. Och pappa ska ju som sagt till Pizzan .....

Lördag

Det är för fan inte sant. Så fort jag kom hem ifrån skolan igår så fick jag jätte ont i halsen. Och nu idag har jag fortfarande det, plus att jag är förkyld och säkert har feber.  Tur att vi inte åker på kryssning imorgon. haha.  Jag och Robin skulle gå till hökmossen idag, Men jag orkar inte. Jag vill bara ligga still idag. Mina ögon rinner och jag är hostig som fan!  blä säger jag bara.
Robin ska skicka över Mean girls till den här datorn snart tror jag. Den är typ bra xD.

Igår så hade jag och robin jättemysigt. Vi Somnade typ vid halv tio och vaknade en timme senare och då hade vi mysigt. Sen vid ett ringde Micke och ville att vi skulle möta honom xD  Så då gjorde vi det. Och sen så somnade vi tillslut. Men det var fan inte kul att vakna....För det första så vaknade Robin en halvtimme tidigare än mig så han stöka omkring. Och då blev jag arg xD Ida har god erfarenhet av det ;) Sen så kände jag att jag var sjuk! Bra början alltså. Nej nu ska jag sova. Puss och kram.

Grekland

image198

OM INTE JAG FÅR ÅKA HIT I SOMMAR SÅ FLYTTAR JAG HEMIFRÅN
Puss mamma

Fredag kväll.

Robin kommer nog och hämtar mig snart. Sen ska vi äta hos morföräldrarna ;). massa med trevligt.
Har precis klippt mig och jag antar att jag måste vänja mig. För just nu vet jag inte om jag är nöjd eller inte. Kort blev det iallafall... Jag överdriver nog. haha. nu måste jag packa mina saker. Skriver säkert mer ikväll om Robin är tråkig xD Eller det kanske är jag som blir tråkig för jag är skit trött!! haha . Men Men . Puss MAMMA! ^^




image197

slarva lite ps, min pojkvän kommer ju som sagt snart xD

Fredag.

Jag vill aldrig släppa taget om dig .  



Det blir kryssning på torsdag. Jag längtar som fan . Det ska bli så skönt att bara komma bort. Även fast det bara är för en dag. Och med Ida också. I fucking love her! Vi ska röja xD haha. Men jag har inte frågat mina föräldrar ännu. Men det ska nog gå bra. Pappa sa att det var okej iallafall.
Jag pratar med Joss i telefonken just nu. Mkt trevligt :) Hon ska tydligen till hölö ikväll.
Jag kommer sakna min lilla JossJoss. Men det är ändå skönt att det är lov. Sen skulle jag jätte gärna vilja ha en privatlärare i Qcad. Helst en snygg sådan(a) . Haha. Nej men vi ska göra nån jävla vagn men jag känner att jag fortfarande inte fått kläm på vad cad  är  xD.  Ska åka och klippa mig snart.
Well well. See you !

Fredag

Äntligen fredag. Fett efterlängtat. Ikväll ska vi äta hos Robins Mormor och Morfar. Mysigt! Jag älskar att äta där, Men det vet ni väl redan. Jag och Joss köpte Cola imorse och när dom kom ut ur automaten så var dom helt mosade och kladdiga. haah. Här springer man runt i hela huset och letar efter pengar, helt onödigt! Min cola dag är förstörd idag. Men det blir ju mer cola ikväll :). Jag har kommit fram till att jag och Robin inte träffas så ofta längre. as skönt! nej då. haha. Men vi bråkar iallafall inte lika ofta längre xD Och det är ju bra. Men jag har ingenting att skriva.
Puss och kram Robin och Ida <3


Torsdag

Jag kanske ska åka på kryssning :D:D Matmatmat. haha. Om jag får för Ida's mamma så att säga.. hihi.
Och sen har vi kollat på grekland resa igen. Vi hitta ett bra hotell med bra pris. Så det ska vi satsa på . Om vi får för våra föräldrar så att säga ;D vi tvingar dom . Hihi. förut idag var jag hos Marie. Det var trevligt. Jag lekte med Tindra =) hih. Ååååh, ge mig sommar! Jag blir tokig snart. Jag hatar den här årstiden...Men nu kom Ida tillbaka från toaletten . Puss och kram Robin

Torsdag

En dag kvar sen är det ledigt i en vecka. Gud så skönt. Jag har inte bestämt något men det är skönt att ta en dag i taget. Jag vet iallafall att min pojkvän ska lana några/nån dag(ar). Så då får jag väl vara hemma och umgås med mina kära vänner. Om dom vill umgås med mig så att säga. haha. Men Ida, du är redan tvingad. Du har inget att säga till om. Och sen har jag bestämt att vi ska ha tjejkväll nån dag. Och Ida och Emma är bjudna. Men dom vet inte om det ännu. hihih. nej men nu har vi tydligen ingen lärare. Hon skulle prata med några och hon sa att vi fick underhålla oss själva. Hur ska vi tolka det?  hrmhrm. Jag vet inte vad jag ska göra...... Jag vill inte sitta vid datorn. haha. Blääääääää... Joss är tråkig. hejdå xD

Puss Robin

Onsdag

Hej hallå... xD Idag har jag haft as kul i skolan xD haha. Jag har nog inte skrattat så mycket på länge. hah. Jag börjar få Kim humor. Illa. Men det kanske går över. Sen på eftermiddan så hände lite saker som inte var så bra men det vill jag inte skriva här. Det fick mig iallafall att tänka tillbaka på förra året. När jag hoppa av skolan och varför jag gjorde det... 
Inatt är det månförmörkelse. Vid fyra. Jag funderar seriöst på att  gå ut och titta. Det är fan coolt . Hela månen blir typ helt röd och grejer. Det får man ju inte missa. Jag är lite deprimerande , jag vet. Pappa tycker inte att vi ska gå ut och titta men sådana barnsligheter accepterar jag inte.

Aja, jag orkar inte skriva. Puss på Robin <3

Tisdag

Nu är det bara 4 dagar kvar till sportlovet. Kort samanfattning om vad som hänt idag; Robins acc har blivit hackat, Jag glömde äta frukost, Jag glömde alla pennor hemma. Skit dag helt enkelt. Men nu fick jag reda på att jag ska klippa mig på Fredag. Och det är ju inte helt fel ;D Robin ska nog få tillbaka sin chars nu. Helt återställda. Puuh. Skönt. Jag vet ju hur mycket han har kämpat för dom. haha. Och har man typ 5 70s så vore det lite segt att inte få tillbaka dom. Men Men .
Ska till Robin idag och pappa har lovat att komma och hämta mig sen på kvällen för då kan jag vara kvar lite till. Det är bra. Men nu ska jag göra något annat. puss hej


Måndag

Nu har jag och Ida pratat om Grekland igen. haha. Det är det ända vi har gemensamt. hahaha.  nejdå så tragiska är vi inte. Ida har kollat upp en massa hotell och så. Det är hon som får sköta allt det där, för jag menar, hon läser ju turism. Klart hon får fixa allt. mohaha. Jag bryr mig egentligen inte hur hotellen ser ut. Bara det är nära till stranden. mohah.  Men vi får se hur det blir... Jag hoppas att vi kommer iväg iallafall. Vi brukar iallafall genomföra allt som vi planerar. Så det så. Kanske borde plugga lite... Orkar inte . 

 
image193

Mohaha . Så där kan man väl inte se ut.

Måndag..

Joss satt och skrev blogg så jag blev lite sugen på att också göra det. Men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Det är så tråkigt just nu. Man kan nästan inte göra någonting. Bara längta. Till sommaren till exempel. Det gör jag! Hela tiden typ. Jag ska kolla lite på Fritidsresor sen. Jag och Ida ska ska ju till Grekland. Hon blev tydligen lite fuktig av att kolla på fritidsresor. Det stod det klart och tydligt i hennes blogg. Blev lite fundersam. haha. Vad kallar man människor som Ida för någonting?

Idag ska jag åka till Marie. Inget ovanligt med tanke på att jag är där all the time. Men det är mysigt. Fast jag är riktigt trött skulle behöva åka hem och vila. Men då blir jag så förbannat pigg och kan inte sova på hela natten. Idag blev jag arg på Sw så jag hällde Cola på honom. Men det var bara för att han hällde på mig. Han förstörde min dagliga Dricka-cola-utan-att-bli-störd. Uscha fya. Oacceptabelt. Sen fick jag inte njuta av min cola i lugn och ro för kim tjatade hela tiden. Så då blev jag stressad. haha.

Jag saknar min pojkvän. Jag tror att vi ska träffas imorgon. Men då är det ju bara ett tag. Grrr. Tur att det är sportlov snart. Annars hade jag dött. Känner mig helt utbränd även fast jag inte gör så mycket. haha. Men så kan det vara. Jag kommer säkert bli sjukpensionär när jag är 23..

Och Ida en sak till. Du vill leka med mig i veckan nån gång. Och jag vill inte höra något tjat om att du inte kan. Så är det. Hihih.

Nej men nu får jag väl kanske sluta skriva innan jag får kramp i händerna.

Robin, Du är ond för att du inte vill åka till säffle. Dumme du. Puss och kram jag älskar dig ändå. (¨v¨)

Måndag

image192

Jag känner att mina inlägg för tillfälligt är helt meningslösa. Men Men
Sitter iallfall i skolan och dricker Cola. Vi ska göra någon ritning . Men va fan klockan är ju bara nio. Räknar dom med att 24  skoltrötta elever ska orka göra det? Hihi.

Söndag

Och idag stötte jag på en ännu konstigare person.

image191

hahaa, ursäkta men jag tycker om att lägga in bilder på mig som är helt konstiga. Ni får ursäkta xD hahaha.
Jag har absolut ingenting att skriva egentligen. Men Men.
Puss och kram

Söndag

Igår när jag var i skogen så träffade jag några konstiga typer.


image190

puss och kram

Lördag

Jag har precis kommit hem från min lilla morgonpromenad. Eller aa, Det var ju ganska långt. haha. Jag var ute i en och halv timma. Tog en massa kort också. Ska kolla snart om dom blev någe bra. Jag gick på en liten jävla stig i skogen och var livrädd. För det första var det någon som var ute och jagade så man hörde en massa pangljud ;). För det andra var det massa andra ljud så jag var säker på att jag skulle stå öga mot öga med en älg tillslut. Det var fett läskigt. haha.

Jag ska åka till Robin senare. Det ska bli mysigt. Då ska jag tvinga ut honom på en promenad. För jag tycker att det är så härligt väder ute . hihi. Men nu innan ska jag bara mysa. Kanske kolla på en film på min dator. Eller kanske gå runt sjön? jag vet inte ännu. Just nu känner jag för att gå runt sjön men jag vill nog inte gå själv. Och Ida den jäklen är hos Od. Dumma hon. Nej men nu vill jag gå runt sjön xD hahaha. Jag är för fan inte sann. Puss och kram Robin <3

image189

Fredag

image187

Jag ville också påminna er om att jag älskar Marie jätte mycket . Puss

Damn it !


Förlåt för att jag har syndat. Råkade köpa mig en tröja idag .. Men jag hoppas att jag får en chans till? Jag lägger till en mörkare röst i huvudet och svarar; ja, det får du.. Jag tänker på Tjorven när hon ska ta den sista tårtbiten. Men ja, Jag är paranoid. Och att min rygg ser ut som en 80årings har jag ingen bra bortförklaring till.
Sen ville jag bara påminna alla om att jag älskar min pojkvän mer än allt annat . Puss och kram älskling

image186

Dagens bild

image185

hej hå, Idag blir det shopping med Marie. Jag har tillgång till mitt sparkonto idag. haha Mamma du behöver inte oroa dig. Jag får ändå inte köpa något. Puss och kram

Fredag.

Äntligen fredag. Ganska efterlängtat. Marie kanske kommer till stan sen när jag har slutat skolan. Men vi får se. Ikväll ska vi iallafall hyra film och ha mysigt. Jag hoppas hon vill det. Annars blir jag sårad. haha. Nej då. Marie kanske ska köpa en skinnjacka sen (om det blir något så att säga) och om det är nån som passar i skinnjacka så är det Marie. Så jag tycker att hon borde köpa en. hihi. Igår lekte jag med Robin. Det var mysigt. Vi köpte chokladhjärtan till varandra. Vi vill inte blåsa upp alla hjärtans dag för mycket. Eller jag vill iaf. inte det. Varför inte bara ha det lika mysigt varenda dag hela året istället för att bara ha extra mysigt en dag. Det finns säkert vissa som har det så och det är nog det sista jag vill. Jag och Robin köper redan så mycket till varandra så jag tycker inte att det behövs någon löjlig sak för Robin uppskattar det ändå inte. Då är det väl bättre att köpa något han tycker om.
Nu har jag också fått reda på att min väska är försenad. Så jäkla illa. Jag beställde för år och dar sen, känns det som. Jag blir arg, men jag funderar på köpa en till väska. Men det får jag ju inte... hhahahahaha...
Nej men nu ska jag försöka förstå Cad. Puss och kram

Uppdatering.

Nu har jag kollat på h&m's hemsida och där står det att väskan skickas i April. Ska man verkligen behöva vänta i 3 månader på en väska. Seriöst. v.16 skickas den. Fuck H&M!

Onsdag

Idag har jag varit hos Marie. Hon hade gjort en tårta till mig :D  Värsta söt! Sen gick vi ut en stund och sen åkte jag hem och gick runt sjön. Det har ju varit hur skönt som helst ute. Vågade tom. Sätta på mig min skinnjacka. Frös nästan ingenting. Helt underbart.

     

Jag har gjort om bilderna lite så ni vet ;)

Tisdag

195175-178 


Kameran funkar skitbra xD det är dock lite mörkt så det är svårt att ställa in allting x D hihihih.

Tisdag

image177
Welcome home darling!

Dagens bild xD

Dagens bild xD

Den bjuder jag  på. Det var typ två år sen. Grattis til mig själv som blir så pass stor idag att jag får gå på krogen, ta körkort, köpa folköl och tobak. Det ni! Nu jävlar xD hhahaha -.-

Tisdag den 12 Februari

Idag fyller jag år. Det är fullt hus här idag. Hela familjen är hemma. Eller , Mattias åkte tillbaka till skolan för en stund sen. Och Pappa ska till jobbet snart. Men det är mysigt. Det är liv och rörelse i våran lägenhet. Det brukar det inte vara på förmiddagen. hihi. Jag har nyss fått rosor och cola av mamma och pappa. Dom har varit och hämtat ut smörgåstårtan. Mums.. Och medans dom var borta kände jag på paketen. hihi. Jag och Mamma ska städa snart och  sen vid två kommer min älsklingsMarie med Sin älsklingsTindra. Mamma har inte träffat Tindra ännu. Så det blir kul. Jag vet ju hur mamma är med små barn. haha. Sen nån  gång kommer väl alla andra tråkiga människor. Nej men det där menar jag ju såklart inte...

Imorse drömde jag värsta mardrömmen. Jag och Ida stod typ på en gräsmatta (stor som jag en fotbollsplan typ). Då plötsligt började typ 5 personer skjuta mot oss. Och vi sprang mot  skogen och klarade oss xD Sen låg vi och sov och vaknade vid tre av att dom var efter oss. Så vi sprang ut i sovkläder och barfota. In på McD. Vi tänkte att det nog inte skulle vara så många där då men det var fan fullt!!! haha. Jag fick panik. haha. Sen träffade vi en tjej som tydligen kände min kusin. Så då pratade vi och så och sen åkte vi till en liten strand och badade. Jag tänkte hela tiden "Men va fan , det är ju bara Februari och det är typ 25grader i vattnet" Det var helt sjukt. Jaja, sen fortsatte drömmen men jag har inte så mkt mer minne av den. Jag kommer iallfall ihåg att Ida och jag blev jagade igen och Ida blev tagen men hon skar honom i kinden med ett rakblad och lyckades komma loss. hah.

Och tack till alla som har grattat mig via sms, Jag kan tyvärr inte svara eftersom jag inte har några pengar.
Puss på er alla och speciellt på Robin :)

Dagens bild

image80

Det är jätte fint väder ute idag. När jag slutar ska jag åka hem till Marie och vi ska gå ut och gå. Det ska bli mysigt. Älskar det här vädret. Mamma snälla, jag ber dig. Låt mig vara hemma imorgon.
Puss och kram

Måndag

Goddagens. först vill jag bara säga att jag säkerligen kommer svära ett antal gånger i det här inlägget. Jag är trött som satan och svär mycket då . haha . Nu är det fucking en dag kvar och jag går sönder snart. Sprängs i tusen bitar. Jag hatar födelsedagar. Men jag tycker om presenter. Men jag har ett problem. Jag hatar när hela släkten samlas på samma ställe. Det är det värsta jag vet. Det blir på nått sätt inte min födelsedag.. Det blir som om dom kommer för att fika och prata med varandra. Sen sitter man där själv vid ett annat bord och dom ända man kan prata med är min bror och mina kusiner. Min bror har på senare tid blivit lite databeroende. Så han kommer gå till datorn och sitta där. Mina kusiner är små.... inte så kul direkt. Därför vill jag jättegärna att Robin ska komma men han vet inte riktigt ännu. det är inte så kul. Jag vill inte ha gäster på min födelsedag. Dom förstör min dag. Dt är så jäkla jobbigt att sitta och låtsas vara glad och man måste vara trevlig mot alla. Även mot dom man hatar. Det är inte ens jag som bjuder in mina gäster utan det fixar mina föräldrar utan att prata med mig först... Jag hatar födelsedagar. Jag önskar jag slapp dom. Julafton är ännu värre.. då känns det som om man är inspärrad i en cell och kan omöjligt komma ut. Jag blir så fucking arg. Jag förstår inte hur två dagar kan påverka en så mycket. Några veckor innan så springer man omkring och oroar sig för det ena och det andra. Det är helt sjukt. När jag blir vuxen. Ordentligt vuxen. Då ska jag fira jul hemma med plastgran och inga gäster. På min födelsedag kommer jag gå hem till vardera förälder och bli bjuden på tårta och sen gå hem. Nästa år vill jag åka till Öland och fira min födelsedag där. Så slipper man kanske oinbjudna gäster, tråkig stämmning och framför allt, Jag kanske slipper se så förbannat trevlig ut all the fucking time. 

Ha det bra alla underbara <3

Söndag

Nu ska vi snart gå till tåget. Robin har lovat att vi ska titta lite på Gina tricot. Jag har inga pengar så det blir till att bara titta. Det som jag tycker är extremt svårt xD haha. Sen ska vi äta någonstans och sen bär det av till globen. hihih. Puss och kram <3

Lördag kväll.

Sitter hemma hos Robin. Vi skulle egentligen kolla på Melodifestivalen. Men det vill jag inte se. Det är så jäkla tråkigt. haha. Vi ska nog se en film sen. Eller jag ska tvinga Robin att göra det och alla vet ju att Amor vincit omnia. Men Men . Vi ska nog till statoil också. Hihih. Och imorgon är det hockey. yey. Sverige vann förresten idag och igår förlora Finland med 5-0. Hahahha. Men vi får se hur det går imorgon.

Jag måste ju få tala om att jag är brun. Helt otroligt! Jag är typ aldrig brun. haha. Men nu har jag fuskat lite och det blev faktiskt ett bra reslutat. Inte som det brukar med små fläckar här och var. haha. Det är kul tycker jag. Jag ska smörja in mig dagligen för att få ha kvar färgen. hihih. Sen måste jag bara säga att jag har köpt en deo som luktar .. hmmmm.... Skit gott! helt underbar.

Jag är trött på att använda stövlar hela tiden. Jag vill ha ett par typ skor som inte är helt smutsiga, Som mina. Skulle kunna tänka mig dom här. Dom svarta. Men.... No more shopping.




image175

Dagens Bild

Har precis kollat på andra avenyn. Så jäkla bra program säger jag bara ;D
Jag måste ju berätta att snödropparna blommar på Öland. Det är lixsom Februari. Det är ganska coolt.
Jag ska åka till Robin snart tror jag. Om pappa vill skjutsa mig xD På Tisdag ska vi äta smörgåstårta. Det är väldans gott tycker jag. hihi. Men då blir det ingen vanlig tårta. Men det gör ju ingenting för jag har ätit den varje födelsedag i 17 år xD.
Idag har jag haft mitt längsta telefonsamtal med pappa xD 20 minuter! ojoj.  hahaha. nu ringde han igen... -.-

image173

Lördag

Det här är nog första gången på hur länge som helst som jag vaknar hemma på en lördag. Jag har varit hos Robin varje lördag annars.
Vi hade kul igår kväll. Vi åt mat, dansa dansmatta och lyssna på lpskivor (Ja, vi är födda fel årtal). Sen fick Ida panik och var tvungen att prova alla mina kläder. Sen fick vi lov att gå upp till henne och prova kläder där också. haha. Så roligt. Jag låna kläder utav henne också. Sen följde vi med Marie till stationen och sen gick vi hem och sov. FÖRSTA kvällen på hela veckan jag kunde somna direkt. så Idag ska jag hålla igång lika mycket som igår. haha. Men jag ska i och för sig till Robin och då somnar jag humsfilibums. Well Well.
Puss och kram på er.

Lördag

Jag tror att jag behöver klippa mig. Vad tror ni?

image172


DAGENS BILD

Nu har jag bytt utseende. Tillfälligt dock. Snart ska jag ner på stan :) Så kul. Men ingen shopping för mig... 


image169

sommar tack!

Fredag

Tjejmiddag ikväll. Mysigt! Vi känner oss lite lata så vi lagar tacos xD haha. Efter skolan ska jag först gå på stan med Ida och Emma. Jag ska inte köpa någonting. Möjligtvis en deo. Jag vill ju inte direkt gå runt och lukta illa tills den 14/4. Det verkar ju väldigt ofräscht. haha.

Sen måste jag klaga på att jag har råkat ändra storlek på kommentartexten och nu vet jag inte vart den koden är. Det är illa. Men jag ska försöka lösa det när jag har tid. Det kommer förresten ett nytt utséende snart igen. För jag trivs inte med det jag har. Det är fult! Kan någon ge mig tips på färg. Är trött på lila eller rosa. Jag funderar kanske på grönt. Men hittar inte den rätta gröna xD Ska försöka fixa ihop nått.

4 Dagar kvar nu! Sen får jag köpa folköl, tobak och gå på krogen. Vilket jag antagligen inte kommer utnyttja xD.  Men det vore ju bra om jag hade ett sånt där kort som jag inte kommer ihåg vad det heter. Ni vet.. 

Alexander fråga Joss idag vad det stod på ett papper.
"Men vadå, Det står ju redan på pappret"
Jag höll på att skratta ihjäl mig. Hon är så söt så xD

Lol, mina klasskompisar spelar pokémon! hahah. Vilka fjantar. Men, jag spelar ju WoW. Ska kanske inte säga så mycket.

Och ni. Min mamma försa sig idag. Även fast hon inte vill erkänna det. mohahahhaha.
Jag får säkert inte ens en kamera. Jag bara tar det förgivet. Det skulle vara så typiskt. Men men. Dom vet att jag flyttar hemifrån om jag inte får nån xD hahah. (mamma och pappa lämnar tillbaka kameran som dom köpt bara för att jag ska flytta hemifån)

Marie kommer ikväll också. Puss på henne. <3

Torsdag

Var inne och kollade lite på Topshop och hitta den här söta t-shirten. Den vill jag ha!
Men, jag har slutat shoppa. No more! Jag har tom. satt ett datum när jag får ta upp mitt lilla beroende igen. På Maries nittonårsdag. Långt kvar. haha, jag kommer nog inte klara det. Men man kan ju alltid försöka.

image168

Torsdag

Har kommit hem ifrån min bästa vän Tindra nu (och hennes döööötrista mamma<3 hihi.). Hennes mamma hade gjort vaniljbollar till mig. Jag mumsade i mig ett antal och när jag gick så gav dom mig resten att ta hem. inte illa. haha.

Imorgon ska vi ha middag hemma hos mig. Har fått pengar av pappa så att vi kan köpa mat och så. Det blir nog bra. Men Ida kan man såklart inte få tag på. Så jag vet inte inte ens om hon lever och då blir det ingen middag imorgon. Dumma människa. hihi.

Idag var jag med på idrotten. Dock mestadels som hejarklack. Men det får duga. Vi har ju inte direkt världens seriösaste idrottslärare så jag borde på G för att jag åtminstonde hejar på killarna. mohaha. Jag fick det förra terminen. Jag kan ju inte säga att jag saknar Roger i sånna här stunder xD Eller, jag saknar nog inte ens honom i andra stunder heller.  För jag hatar honom! blä. Nu kom jag och tänka på Högstadiet. Fy fan! Längtar verkligen inte tillbaka xD

Jag hoppas jag kan sova inatt utan att drömma mardrömmar om min födelsedag.. Fast framför allt vill jag somna utan att tänka en endaste tanke på min födelsedag. Jag är paranoid. well well..

På söndag ska vi på hockey i globen, Det ni! Det ska bli mysigt. Jag ska måla en massa sverigeflaggor i Robins ansikte - Och så hamnar vi mitt finskamaffian. Skulle passa utmärkt! För gul och blå blir vi allafall.

Kärlek, fred och Respekt. Puss och kram Robin, Min kung!

Dagens bild

Dagens bild

Idag ska jag hälsa på den här lilla busungen och hennes mamma! Mysigt!

Torsdag

Sitter i skolan nu. Vi ska egentligen förbereda ett jävla tal men jag kan inte komma på vem jag ska prata om. För det andra så tänker jag inte ens gå upp och prata inför klassen.haha. Nu är det fem dagar kvar till min födelsedag och jag kan knappt bärga mig. Jag spricker typ. Jag vill att min födelsedag ska vara över. Jag hatar födelsedagar. Speciellt när oinbjudna gäster tittar förbi. Inga namn. Mamma vet vem jag menar. mohahah. Sw sitter och stör mig så jag kan knappt skriva. Så jag slutar nu . Puss och kram Robin

Onsdag

NU GER JAG UPP!  jag blir så trött! Jag hatar att hålla på med alla dessa koder på bloggen men jag kan inte låta bli! Men nu ger jag upp innan jag förstör hela bloggen! Måste försöka få till storleken på texten på sidan och lite sånt och det orkar jag inte göra nu.

Lizette har skickat en kod till mig så nu funkar photoshop igen. Jag kan inte bli mer glad. woho! hihi. jag vet inte, men jag tror att det bara håller i 30 dagar :O. Jag får kolla det sen. Ska söka sommarjobb nu. Pappa tjatar som fan!

Och vad än nedräknaren på sidan säger så är det  SEX dagar kvar till min födelsedag. Jag fattar inte varför den säger fem? :O Men Men. 


Sen måste jag bara säga att det är så jäkla orättvist att Martina vet vad jag får i present men inte jag! Illa säger jag bara xD haha

Puss och kram

Onsdag

Idag är vi ju då lediga. Skönt. Jag och Robin har precis varit ute och gått. Mysigt! Jag ville egentligen bara tala om att jag älskar honom mer än allt och på Tisdag har vi varit tillsammans i 16 månader. hihi <3. fett pinsamt att jag trodde det var 15 månader. Robin skällde just lite på mig bara för det xD  Puss och kram  


image161

Photoshop har försvunnit nu . Grrr.. Så inge mer ps för mig...


Tisdag

image158
Fettisdagen (eller vad det heter?) idag och jag har inte ätit någon på hela dagen. Buhähä.

Tisdag

Nu är det precis en vecka kvaar tills min födelsedag. Jag spricker nästan. Jag vill ha ett hårt paket! Bara för att jag ser fram emot presenter så kommer jag säkerligen inte få det jag vill ha. För det är väl ungefär så det brukar vara?
Men jag är ju rätt bra på att tjata mig till saker och jag har tom. hotat med att jag flyttar hemifrån om jag inte får den där jäkla kameran xD Grrr.. jag hoppas dom tar mig på allvar.

Idag efter skolan gick jag en stund på stan. Jag skulle köpa foundation. Men jag kom hem till Robin med en kofta och en t-shirt. Han blev arg för att jag hade råd att köpa kläder men ingen födelsedagspresent till honom. Men jag hade faktiskt presentkort kvar. sådeså. Jag längtar till nästa studiebidrag. Fast... då ska jag nog lägga undan 800. Gosh. Jag får helt enkelt inte köpa nått. Jag läste i Elle att det var en tjej som hade bestämt sig för att inte köpa någonting på ett helt år. Jag kanske ska ta efter utav henne? hmhm.

Ikväll ska vi iallafall fira Robin. Han har ju blivit en stor pojke nu ;O Det märks dock inte. hihi. jodå. Nu ska vi inte vara sånna malin.

Och nu ska jag umgås med Robin. Puss och kram

Tisdag

Hur svensk är du?
[ ] Ditt efternamn slutar på -son
[x] Du känner någon som har samma förnamn som du
[ ] Du känner någon utanför din släkt som har samma efternamn som du
[x] I din familj är ni 2 barn
[ ] Du bor i villa
[ ] Du bor i en tätort
[x] Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla
[ ] Dina föräldrar har gift sig
[x] Din mamma är yngre än din pappa
[ ] Din pappa heter Lars
[ ] Din mamma heter Anna
[ ] Din familj har en Volvo
[x] Din familj har en silvergrå eller röd bil
[x] Du har tillgång till Internet hemma
[x] Du har egen mobiltelefon
[/] Du har ett eget rum
[x] Du har varit utomlands minst 2 gånger
[ ] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna
[ ] Du har varit i Grekland
[ ] Du har varit på Gotland minst 2 gånger
[x] Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger
[ ] Din familj har en husvagn
[ ] Ingen av dina föräldrar röker
[ ] Din pappa är lite lätt överviktig
[ ] Du idrottar flera dagar i veckan
[x] Du har husdjur
[x] Du får månadspeng (och studiebidrag.)
[ ] De flesta i din familj är blåögda
[x] Du äter på McDonalds
[x] Du följer Melodifestivalen ibland

Multiplicera antalet kryss med tre och få din procent...
39% Svensk

Grattis älskling

image157

Syskonkärlek :)<3

image154

Fredag

Jag kan ju först tala om att jag inte hitta något speciellt på stan idag. Blev riktigt besviken. Men jag köpte iallafall ett par leggings och underkläder. Det får duga. Man kan ju alltid spara pengarna. Man behöver ju inte alltid köpa upp alla pengar på en gång (Behöver man inte? :O) Jag försöker övertala mig själv. Men jag vet inet varför men jag måste typ köpa upp alla pengar på en gång xD Well Well. Robin är i duschen just nu sen ska vi gå ut lite snabbt och köpa lite grejer. Förresten, har ni hört att det snöar i Irak? ;) hah. Jag vet inte om dom skämta om det eller inte xD Nej nu ska jag prova mina leggings. Puss och kram


"It took a Clinton to clean after the first Bush and I think it might take another one to clean up after the second Bush."

- Hillary Clinton


Dagens bild

image153

RSS 2.0