Säffle.

Åker till säffle snart. Vilket betyder att jag inte kommer skriva blogg förens på måndag. Have a nice Midsommar. Puss

Och där tog sommaren slut.

vart är solen? Det är så typiskt xD När jag är hemma hos mamma kan jag sola. Men nu är det inte ens sol! God, illa. Jaja, jag får väl hoppas att säffle har bättre väder när vi kommer dit på onsdag. Sist så regna det hela tiden som vi var där och det var nästan tråkigt. MenMen. Igår lekte jag med Martinus. Det var trevligt. Vi smaskade i oss allt vi hittade (typ xD) Det var lite smått kul. Och idag ska Robin komma till mig. Då ska jag tvinga honom att gå runt sjön med mig (tur att han inte läser min blogg så ofta).

'   Martina säger:
Vi är med i länstidningen xD'

Kan det bli värre eller? haha, Jag står och kollar på Markolioo och ser allmänt besatt ut. Det är lixsom vi och dom som inte ens fyllt 10 xD haha. Men Men . Den bilden bjuder jag på ;) jag kommer aldrig mer vistas ute på dagarna xD

Sen måste jag klaga lite. Jag beställde saker från H&m för typ 2 månader sen och allt har inte kommit än. Jag blir skogstokig. Men jag kan ju iaf. hoppas att det kommer snart. Helst inte efter jul. Men vi får se ;)

Mamma har köpt ny dator också. Massa med kul. förutom att windows vista är så dåligt. Jag försökte övertala henne om att inte köpa det. men det var tydligen det ända programmet som fanns på dom nyare datorerna. Och jag vill ju inte gärna har en som inte funkar xD Fast pappas vista funkar rätt okej nu. Så vi får se. Håller på att installera WoW just nu. Men det går fan inte fort xD Så irriterande. Men jag överlever nog.

Jag kanske borde hoppa in i duschen innan Robin ringer. Puss

Telgedagen .

image41

Åhh så kul xD

För soligt för blogg

Det har varit alldeles för fint väder för att ha suttit vid datorn. (inte dom senaste dagarna, men ändå!) Så jag har inte orkat skriva. Det är min bortförklaring den här gången. Det har inte hänt så mkt dom senaste dagarna. Jag och Robin har mest badat och bara varit ute. Dt har varit mysigt.
 På Onsdag åker vi till säffle igen. Dt ska ju inte bara bli lite kul. Viktoria kommer ocskså dit. Åhå. Men nu ska vi ut och gå (eller åka moppe, Robin är lat) Saknar dig Martina.

Bada, bada, bada .

Jag är dålig på att uppdatera, så jag antar att jag måste göra det nu. Idag har jag solat ända sen jag vaknat Jag borde nog egentligen inte göra det. Brände mig inte bara lite i Tisdags xD . Men idag orkade jag smörja in mig så jag inte skulle bränna mig för mkt. Men det har jag väl gjort ändå xD . Igår Var jag med Robinbobbin. Huhujaja, vi badade xD Utomhus. Det ni. Jag trodde Robin skulle vägra men han var i vattnet före mig. Vilken chock jag fick . haha. Det första han sa när vi kom upp på bryggan och sola var "Ska vi bada på Fredag också?" Då insåg jag att han fått en smäll eller nått liknande. haha. Jag ska leka med Ida snart. Det var ju inte bara lite längesen. Det ska bli så roligt. Jag föreslog att vi skulle gå runt sjön men jag har ångrat mig och ska få med henne till bergasjön . Hon ska allt bada . haha. Nej men vi får se hur det blir. Jag längtar tills Ida får lov. Då ska hon allt leka med mig all the time. Hon och jag har ungefär samma intressen. Eller ungefär? Vi har nog samma intressen xD.  Men vi är ju släkt . Det måste ha gått i arv . xD Nej men herregud jag vet inte vad jag snackar om . (som vanligt) haha. Måste äta en lite försenad frukost nu. Puss Ida 

Uppdatering

tjoho. sitter hemma hos Robin. The guys spelar Wow och jag sitter och kollar på kort på dom när dom var små. så sött . xD Tidigare idag har jag kollat på två filmer; säg att du älskar mig och The Holiday. Jag har sett båda två förut men jag var tvungen att se dom igen. Jag börja med att se säg att du älskar mig för den är lixsom lite sorlig xD sen kolla jag på den lugnande filmen . funka perfekt :P haha. Nu har jag just kommit fram till att jag har tråkigt så då skriver jag blogg. Igår var vi ute hos Robins far och målade på hans hus. Fan va jobbigt det var. men jag målade lätt mest. Robin tyckte mer om fikapauserna. hihi. Sen lanade pojkarna och Daniel kom också. Det är så jäkla tråkigt att spela xD Men eftersom robin tkr om det så är det väl bara att anpassa sig xD Sen har jag fått köra mopedo helt själv flera gånger. Det är fan kul. Speciellt när Robin sitter bakom och är livrädd. Martina . i miss u.


RSS 2.0