JAG HAR HITTAT DEN !

image78

Mina och Robins händer. Dagen vi blev tillsammans.
Jag har letat efter den här bilden hemma i evigheter. Nu hitta jag den på Internet och det får duga just nu <3 Puss Älskling.

Äntligen .

Jag har fått min nya dator. Jag har varit så ivrig att jag har skakat. hela dagen. haha. Men nu har jag fått den. Jag tror inte att vi fick ta hem dom. men vi gjorde det ändå. För vad jag vet så är dt bara vi som kan öppna våra säkerhetsskåp. Så dom kan inte gå in och kolla ifrall den är där eller inte. jag är så smart. Den är fett tuff. tycker jag iallafall, Robin tyckte inte det. Så imorgon ska jag köpa en mus så jag slipper den där platta saken. hihih.
Vi ska snart åka ut till Robins far. Mysigt. Men ... Nu orkar jag inte skriva mer. ska in på youtube och lyssna på musik :) Pusshej

LUGG !!!!!

Varför ska jag alltid komma på riktigt dåliga ideér. Varför kan jag inte vara som andra. Och bara skita i att hitta på något. Jag påstår självklart inte att alla är så. Men det finns många som är bra på att inte göra någonting. Men det är inte jag. Idag har jag dårå klippt lugg(!!!!!!!!!!) . Ingen snygg lugg , nej nej... Hippsansomhappsan. jag klippte av jättemkt av mitt kära hår.. Bara för att jag inte hade något att göra. När jag kollade ner i handfatet höll jag på att svimma... Om det hade varit Idas hår hade jag varit flintskallig. Så mycket hår var det. Jag kanske överlever denna fruktansvärda luggtiden. Förut när jag har klippt lugg själv har jag alltid kunnat lägga den åt sidan. Men inte nu. Det känns som om jag lever på 80-talet. Jag får nästan sluta använda mina benvärmare xD. Men nu ska jag låta Ida läsa. Pussssss <3
image77

BILDER FRÅN SKOLAN.

Jag tyckte att det verkade lite kul att publicera några crazy pic på min galna klasskompisar.

 


På första bilden är det Sw och Kim. Bilden togs först veckan i skolan. Dom andra två bilderna är från idag och på den ena är det Joss. På den andra jag och Sw.



så här ser vi ut i verkstan.... haha

Grrr.

Idag har varit den mest jobbiga dagen på länge. Det började med att första vagnen på tåget var avstängd. Så alla fick trängas i dom andra vagnarna. När jag kom till skolan fick vi reda på att Alexander var på Scania och inte kunde lämna ut datorerna idag. Jag lovar, mina tankar dampade i huvudet. Det var då dagen blev extremt jobbig. Jag hade glömt stänga av mitt ljud på mobilen... Och det märkte Sw snabbt. Han satte på mitt alarm. Och jag fattade ingenting. "vems mobil är det?" Sen kollar jag på Sw och ser hans jävla flin. grr. Jag tänkte ju inte direkt på att stänga av ljudet där. Och det märker Sw också. Så han börjar ringa till mig. Om Fiona inte hade varit där hade jag bankat ner honom direkt. Men jag förlät honom och umgicks med honom hela dan. Just nu sitter jag och funderar ut en hämd. Jag har nästan inte orkat någonting idag. Jag har bara suttit och stirrat. Fiona kollade lite undrande på mig men jag orkade inte göra något åt det xD På matten var det nästan ingen som orkade göra någonting.. Börje var däremot på toppenhumör idag. Vilket han inte brukar .  Vi slutade vid ett för att Idrottläraren var sjuk. Och då traskade jag till tåget med Sw och vi gick och mumla för oss själva och den andre låtsades lyssna. Mitt tåg skulle gå kvart i två så jag hade massa tid att bara sitta. Men när Ida och Emma kom så blev jag jättepigg och vi började prata utlandsresor och massa skoj. Men när jag kom hem så la jag mig i soffan och kollade på pirates 3 igen. Den här gången var den bättre. I söndags när jag såg den så jag var riktigt off och pratade i telefon typ hela tiden.

På Lördag åker jag och Ida till Skärholmen och hänger på Gina Tricot. Jag hoppas verkligen att jag får hela mitt studiebidrag den här månaden. (Mamma, snäääääällla (a) xD) För vi hade tänkt gå på Ikea efter. Och då är det ju bra att ha hela studiebidraget. På kvällen på lördag har jag en dubbelbokning. Antingen går jag på sk. Glöggmingel hos Robins mormor och morfar Eller också umgås jag med Ida och kollar på film och lagar mat och grejer. Gissa vilket jag vill....
Imorgon fyller Felicia år så då ska vi åka dit och äta tårta. Jag tycker egentligen inte om tårta så speciellt mycket. Fast det beror ju helt på vilken sorts tårta det är. hiih .

På söndag är det Pippi Långstrump som gäller. Med min favorit viktoria. Och dom där andra två .... hihi.

Nej men om jag skulle göra någonting annat nu kanske. Puss Och kram

Massa Mys.

Idag har jag och Robin varit i Järna och hälsat på Marie och Simon. Det var trevligt. Vi gick till domherren och åt pizza. Sen fick vi lov att gå hem för att Robin var tvungen att plugga. Så vi har legat i sängen och pluggat sen fem nångång. Jättemysigt.

Ida, kan vi ses på lördag?

Imorgon är det skola igen. Det ska ju nästan bli lite skönt. Det är så jobbigt att vakna halv tio ungefär och vara helt säker på att man har försovit sig ända tills man inser att man är ledig. Sen får vi ju datorerna imorgon och det vill man ju inte missa. Nej men nu måste jag nästan gå och umgås med bröderna Ljungpung.

IDA.

Jag godtar din ursäkt. hihi. Vi ses till helgen ;)

image23

Ursäkta bilden ... host , gammal.


Jag känner mig efter.

Man går in på Idas blogg www.Idaeklund.blogg.se och ser massa livsviktiga saker. SOM HON INTE BERÄTTAT FÖR MIG.. Nu sitter jag hemma hos Robin och känner mig riktigt efter. Men Men. Igår när jag kom hem ifrån skolan latade jag mig framför datorn. Sen ringde Marie och ville att jag skulle komma till henne. Så då åkte jag dit och sov över. Tindra var jättebusig och spydde ner hela mig. Men jag tycker om henne så mycket så jag förlät henne. Sen var hon tyst hela natten också.
Idag när jag kom till Robin så var Danne där. Och då ville inte jag umgås med dom. FÖR DOM ÄR TRÅKIGA. Så jag satte mig framför datorn. Och har suttit där nästan hela dagen. Men jag och Robin har brottas lite också. Jag kommer ha blåmärken överallt. Vi ska gå ut och gå sen tror jag. Han föreslog det förut men då var jag helt inne i datorn. Ombytta roller. hihi. Men Men. Älskar dig Robin <3


Welcome to O.c, Bitch!

O.C har börjat igen!! Jag älskar Oc.

Idag har fyra i våran klass fått sina datorer. Så på Torsdag får jag min. Jag längtar ju inte bara lite. hihi. Idag har vi , eh, jag kommer knappt ihåg vad vi gjort. TänkTänk. Jo, vi har typ kollat på film xD. Sen har jag och Joss pratat med våran mattelärare. Så vi måste jobba ikapp nu annars får vi inte G i matte A. Jag hatar Matematik.
På Onsdag är vi lediga för att lärarna ska på något bajs. Så det är skönt. Imorgon ska jag åka hem till Robin som är magsjuk och hjälpa honom med svenskan. Palla skriva. ÄLSKAR DIG ROBIN

Lördag, snart söndag.

Bara för att jag har snott Mickes gamla dator. Wehey. Då slipper jag sitta vid den bärbara datorn. Men vi var tvungna att gå upp till Daniel för att låna en skärm. Och det var ju inte bara lite jobbigt att släpa på den. Okej... Jag bar den inte... Men jag kände Robins smärta. ha. Idag har vi varit ute och gått och så. Och sen har vi ju spelat dator också. Jag tycker inte om den här årstiden så då spelar jag hellre :P.
Nej men jag orkar inte skriva. Puss och kram.

Idag ska jag träffa Marie.

Jag vaknade nyss och nästan sprang till datorn för att skriva ett snabbt inlägg. Robin ligger i sängen och myyyser och det vill jag också göra. För jag fryser. Idag ska jag åka till Södertälje och shoppa med Marie. Jag har inga pengar men jag kan ju alltid vara smakråd ;). Nej men hon ska köpa kläder till Tindra. och det tycker jag är väldigt kul. Sen ska jag åka hem till Robin igen. Nej men jag kanske borde duscha.

Tråååk.

Kom hem till Robin runt fyra och sätter som vanligt på tvn. Bara för att göra dagen ännu sämre så funkar nästan ingen kanal. Femman funka inte. Och jag kan typ inte leva utan den xD. Så jag missar traveler ikväll..
Jag har inte haft någon bra dag idag. Jag har ont i halsen och trött.. Efter skolan åkte vi en snabbis hem till mig och lämnade mjukisbyxor som Mattias behövde. Sen åkte vi hem till Robin.  Jag har legat och kollat på barnkanalen som är en av dom kanalerna som faktiskt fortfarande funkar. Nu vill jag inte sitta här längre. Risken att datorn exploderar är väl mega stor nu med tanke på min otursdag.

image68
Tindras dop.

Imorgon.

Imorgon ska vi gå på bio. Gud så mysigt. Jag kommer inte ihåg vad vi ska se. Men det blir nog bra. Så jag ska sova hos RobinBobbin då :)
Idag har jag varit i skolan... Som alla andra måndagar. Det har faktiskt varit ganska mysigt. Vi var bara tio stycken där idag. Resten är på prakik eller skolkar. hihi. Imorgon ska vi vara i verkstan igen. Och jag har faktiskt börjat tycka att det är kul. Speciellt nu när jag har chansen att komma ifatt. Och om det är nått jag kan koncentrera mig på så är det det vi gör just nu. Så kul. Vi har sovmorgon imorgon också. Till kvart i tio. Vilket betyder att jag kan ta kvart i nio bussen. Efter skolan ska jag hämta ut min Jacka. Jag tänkte hänga kvar den till på torsdag men man kunde bara lägga undan den till nästa dag. haha, jag bruker inte lägga undan kläder O_o. hih.
Sen ska vi ju dårå gå på bio. Men det hade jag ju redan berättat.
Nu ska jag Glo tv. Saknar dig Robin <3

Dopet

image67Kan man bli sötare eller? Tror inte det.
Jag och Ida kom förstås sist, som vanligt. Men idag kan vi iallafall skylla på en bil som körde riktigt seeegt. haha. Vi fick jättedåliga platser så vi såg nästan ingenting. Men det gjorde inte så mycket. Efter dopet fick jag och Ida ragga skjuts till församlingshemmet. Men det löste sig. I församlinshemmet så åt vi Ullas smörgåstårta. Som jag är riktigt kär i.  Sen fick vi fika och så. Sen gick vi hem till Marie ett tag och åt lite mer smörgåstårta och jag lagade kaffe till Ulla och moster. Jag känner mig riktigt duktig xD . haha. jag har aldrig gjort sån där kaffe förut. Simons kompisar hade följt med hem också en stund och dom spelade twister. Jag lovar att det lät som om det var elefanter i huset xD. När klockan var fem ungefär ringde Robin och sa att han skulle komma och hämta mig så då gjorde han det. Så nu är jag hos honom och dom äter just nu . Vi var uppe och köpte tacochips på Ica nyss så jag fick ut honom i 10 minuter iallafall. Inte illa.

Imorgon kommer förhoppningsvis datorerna. Hur många gånger har jag redan sagt det egentligen? Haha.

Och grattis Jessica :)

Älskar dig Marie <3

Söndag igen .

Sitter och fördriver tiden . Ska åka till Ytterjärna snart. Då ska världens underbaraste döpas. hihi.
Efter ska jag fömodligen åka till Robin. Då ska jag tvinga honom att gå ut och gå med mig. 
Vi var på Hockey igår :). Det var ju gratisbiljetter så varför inte? haha. Man betalar ju inte direkt för att se ssk förlora. Nej Nu blev jag genast negativ. Men eftersom jag inte har några pengar atm. så kan jag ju ändå inte gå på hockey.
Hm, ida skulle ringa mig när hon hade duschat. Men hon är alltid lika seg :) hihih.
Jaja. jag kanske måste göra mig iordning. Bilder från dopet kommer i nästa blogginlägg :) Puss Robin <3

Tjejkväll- vad ska man säga?

Det blev inte som jag hade tänkt igår. Men det blir det väl aldrig. Ingen hade något att säga. Men Men . Vi hade kul några stunder den kvällen iaf. Sen var jag på ganska dåligt humör också. Vi kollade på "andra sidan häcken" och den var riktigt dålig. Men som sagt jag var på dåligt humör. Sen kollade vi på "göta kanal 2" och den är ju ganska bra. Men igår var den bara långtråkig :P .

Idag ska jag gå på Hockey. Massa med mys :) Men Robin är tydligen arg på mig nu ....

Gymnasiemässan

Idag har jag alltså representerat min skola på älvsjömässan. Fy i helvete vad jobbigt det var. Det var hur mycket människor som helst och alla prata och prata och prata... Så jag har jätte ont i huvudet. Plus att jag har stått konstant i 5 timmar. Det är inte så länge. Men idag kändes det som ett år. Men förutom det så har det varit kul.

Idag har jag även fått mina efterlängtade kläder från H&M. massa med kul tycker jag. Men jag vill umgås med Min pojkvän nu. För han är min kung<3

image19

14 November

Är hemma hos Robin. Jag har massa ont i högra armen. Jag har slitit som ett djur idag. Ja, alltså, vi har varit nere i verkstan idag. Det har varit hur kul som helst. Jag och Kim samarbetar fett bra xD. Förutom när han blir hungrig, för då blir han otrevlig. men men. Imorgon ska jag åka till gymnasiemässan och representera Teknikcollege. Jag är ju en stolt elev så varför inte ? :P haha. Ikväll är det dubbel-avsnitt av Grey's anatomy och jag kan knappt bärga mig. Det ska bli hur mysigt som helst att få kryppa ner i Robins underbara säng och bara kolla. Robin har lovat mig att kolla på det också. Det kan faktiskt inte bli bättre. Nej men om inte jag ska gå och lägga mig brevid Robin i sängen och kolla på Las Vegas. Sålång. <3

GE MIG MITT LIV TILLBAKA.

[x] Gilmore Girls
[x] Grey's Anatomy
[x] Prison Break
[x] Desperate Housewives
[x] OC
[x] One Tree Hill
[x] Vänner
[ ] Förhäxad
[ ] 24
[x] Simpsons
[x] Scrubs
[x] CSI
[x] CSI Miami
[x] CSI New York
[ ] Jordan Rättsläkare
[x] Joey
[ ] Bones
[ ] Dawson's Creek
[ ] Heroes
[x] House
[x] Brothers and sisters
[x] Sex and the City
[x] Navy CIS
[ ] Lost
[x] My name is Earl
[x] Ugly Betty
[ ] Smallville
[x] Southpark
[ ] Stargate Atlantis
[ ] The 4400

[ ] The Office
[ ] Two and a half men
[x] Spin City
[x] Cold Case
[x] Criminal Minds
[x] Baywatch
[ ] Lilla huset på prärien
[ ] Dallas
[ ] Shark
[ ] Tredje klotet från solen
[ ] Law and order
[x] Våra bästa år
[ ] Våra värsta år
[x] Sabrina Tonårshäxan
[ ] Malcolm - Ett geni i familjen
[ ] Alla älskar Raymond
[ ] Ghost Whisperer
[ ] 8 simple rules
[x] Svensson Svensson
[ ] Lizzie McGuire
[x] Sunset Beach
[ ] Magnum
[ ] VIP
[ ] Stacked
[ ] Myggan
[ ] Vita huset
[ ] Advokaterna
[ ] Ally McBeal
[x] Las Vegas
[x] Xena
[ ] Entourage
[x] Cityakuten
[ ] Will & Grace
[ ] Beverly Hills
[x] Sjunde himlen
[ ] Dharma & Greg
[x] Fresh Prince in Bel Air
[ ] Skilda Världar
[x] Nanny
[ ] Tre Kronor
[ ] L-word
[ ] Vita Lögner
[ ] Andra Avenyn
[x] Rederiet
[ ] Hem till gården
[ ] How I met your mother
[ ] That 70's Show
[ ] Alias
[x] Seinfield
[ ] Glamour
[x] Huset fullt
[ ] Hjälp
[ ] Mitt liv som död
[ ] The Shield
[x] Close to home

räkna ut själva ;)

0-10 Scout
11-30 Normal
31-54 Soffpotatis 
55-69 Nörd  
70-86 Inget liv

Godkväll

Har kommit hem från Marie nu. Vi Skulle ut på långpromenad. Problemet var bara att mina skor blev blöta på engång. Så vi köpte cocosbollar och gick hem. Så jag har lekt med Tindra hela dagen. När jag kom hem så fixade jag en blogg till Ida. jag måste ju hålla reda på henne på nått sett. Nu måste jag nästan gå in på spelet och säga till Robin att jag är hemma. Jag tror det var 3 timmar sen jag kom hem. Pinsamt, Malin pinsamt! hihih. Älskar dig bubben.


Godmorgon

Sitter hemma och är arg på min pappa. eftersom jag har varit hos mamma förra veckan så har ju alla kläder varit där. Men i söndags när pappa skulle köra ner dom hit så glömde han tydligen dom i bilen! så jag har inga kläder, inga skor och ingenting. Det betyder att jag inte kunde gå till skolan idag. jag skulle bli dyngsur om fötterna bara jag tänkte på att gå ut. men jag ska faktiskt åka till Marie snart.

Det är ju hur mysigt som helst ute. Jag älskar snön, så länge jag inte får den i ansiktet eller innanför kläderna iallafall. Jag sitter och kollar ut genom fönstret och äter pepparkakor och stickar. Jag känner mig verkligen åttifem år äldre än vad jag egentligen är. Men Men. haha. Jag har kommit på värsta uppfinningen, jag har lagt i kartong i skorna som extra skosulor. Då blir jag inte lika blöt så snabbt. Sen måste jag nog sätta på mig 3 på strumpor. Men det har jag ju nästan alltid i dom här skorna.

Jag och Marie ska ha snöbollskrig idag. Jag undrar vem som vinner O.o. jag tror att jag gör det. för jag använder Tindra som försvarsmur :) nejdå. Men jag kanske måste sminka mig och grejer. Puss Robin Ljung, du är min kung :) (där fick jag till det)

Tretton månader .

Jag och Robin har varit tillsammans i tretton månader idag. Så vi har haft massa med mysigt idag. Men i skolan så var våran lärare borta så vi fick ha non-stop matte hela dagen.  Det var inte direkt kul. Men när vi kom hem till Robin så brottades vi och sjöng för full hals. Vi hade hur kul som helst. Ungefär som Jack sparrow och Elisabeth Swan har när dom är ensamna på den där öde ön. Fast vi har ju i och för sig ingen lägereld att springa runt. Det får duga med att hoppa i sängen. hihi. Jag är busig.
På Fredag är det tjejmiddag. Åh, vad mysigt :) Vi ska äta mat och kanske se en film. Men sen hoppas jag absolut att jag får kämpa i en tuff duel i singstar. För det är ju typ världens roligaste spel. haha.
Jga längtar tills mitt studiebidrag kommer. Men det är typ flera veckor kvar.... Jag vet lixsom redan vad jag ska köpa och det är frustrerande att bara gå och hoppas att det finns kvar om sisodär 3 veckor.. grr.. Det är sså irriterande.
På Söndag är det Dop också. Det ska bli mysigt. Det betyder ju lixsom att Robin måste sova hos mig på lördagen. wihi. Och då ska jag bjuda honom på chips och Cola och allt han vill ha, så han kommer tilllbaka lixsom... -.-
Jaja, som ni ser har jah gjort ännu ett misslyckat försök att piffa upp min blogg, men det kommer, jag lovar. Jag kanske byter tillbaka till Marilyn Moonroe-temat snart. Jag blir så less.. MenMen. jag kanske borde hoppa i säng så att jag inte tvärvägrar gå upp i morgon bitti. Hah. Imorse väckte Robin mig och sa "åh nej! klockan är tio över sex.. vi måste gå upp snart". Det var ganska kul. Det slutade iallafall med att vi gick upp halv åtta . puss och kram <3


Godmorgon.

image58image59image60image61

Jag har firat halloween försent, och ensam. väldigt kul faktiskt . Men att kamma ut håret efteråt var väldigt jobbigt.
men jag har egentligen inte tid att skriva . ska möta Ida snart . hihi.


JAG HAR NYTT NUMMER !

Jag har nytt nummer pga. spam från funmobile. dom tog 15kr för varje sms dom skicka och dom skicka 3 sms samtidigt . Vad jag vet så har jag inte heller haft någon kontakt med deras tjänster på minst ett halvår.
Fråga mig efter numret om ni vill ha det .

Sen Martina, kan du skicka ett sms till mig? jag har två nummer, men jag vet inte vilket du använder?

Jag har kommit hem från säffle nu och har haft det hur mysigt som helst. Det har varit fint väder under hela tiden som vi har varit där. Vi har bla. hjälp Robins Morfar med en massa saker. Sen måste jag ju bara berätta om Teatern (som senare visade sig vara en musikal) . Den var verkligen bra. Det var inte sånna människor som tror att dom kan sjunga medans alla andra tkr dom sjunger hemskt, Det var underbart, dom var verkligen bra. Hela allting var bra. Innan musikalen så var vi och åt på "galna tuppen". Det var jättegod mat och sen var ias svärfar och svärmor där också. Det var trevligt. Men iallafall... Ida väntar nog på att få gå på promenix.

Puss.


RSS 2.0