Nyår

Jag hoppas att nästa år blir bättre än det här året. Jag kan ju inte påstå att det här året har varit dåligt. Men när man står vid slutet så brukar jag nästan alltid bara minnas dom sämre sakerna som hänt.

Tre bra saker i år.
1. Tindra föddes.
2. Robin
3. Teknikcollege

Dom dåliga sakerna vill jag helst inte skriva ner. Då blir jag bara så depp. haha.
Robin sitter vid datorn just nu. Det var typ hur längesen som helst som han gjorde det. Jag hade nästan glömt hur det var. Men men.
Jag antar att det kommer in bilder från nyår sen efter tolvslaget eller något.
Jag är redo för 2008

GOTT NYTT ÅR



image99

Livet har sina goda stunder

image92image91image90image89

Lördag

Jag och Robin har precis kommit hem från Ida. Vi har haft mycket med kul hemma hos henne kan jag tala om. haha. Först kollade vi på shrek 3. Och den var ju as bra xD Sen spelade vi ett spel och eftersom jag är så trött så kommer jag inte ihåg vad det hette. Men Robin visste tydligen. "trodde du ja". Genom det spelet fick jag reda på att Robin inte tycker om min frisyr. xD haha. Vi gjorde massa utmaningar. Robin till exempel hällde vatten över huvudet och Ida låg på golvet och cykla med benen i luften. Jag ylade som en varg... hah. Sen kollade vi på "the girl next door" Helt skruvad film men den var ganska rolig.

Igår var jag och Ida i nyköping och shoppade. Jag köpte ett par nya skor, ett linne och en plånbok. När jag kom hem så ringde jag Robin och vi bestämde att vi skulle gå på Hockeyn. Så då åkte jag in till Södertälje. Jag och Robin gick och åt. Sen åkte vi till scaniarinken. Matchen var bra tills Ssk blev trötta i benen xD. Eller snarare i hela kroppen... Efter matchen var jag arg. Eftersom jag är den sämsta förloraren eveeer. hah. Vi missade kvart i tio tåget så jag och Robin gick mot stationen. I geneta gick vi vilse. hoh. Men sen hittade vi rätt. Vi gick till max och tog en läsk och lökringar och sen fortsatte vi vår vandring. Vi kom fram till tåget 45 minuter innan tåget gick. När vi kom hem så fungerade inte pappas internet. Som vanligt.... Så efter att ha suttit och försökt fixa det en timme ungefär så gick jag och la mig. Nej nu ska vi kolla på top Gun. Puss och kram 

Julafton

Jag saknar och älskar min Robin jätte mycket


Söndag.

1 dag kvar.  Jag längtar inte. Bara till julklapparna. hoho. Jag önskar att jag slapp träffa släkten. Men sånt kan man ju inte önska sig av dom. Jag får väl ta och önska alla En god Jul. 


image86

Lördag

Torsdag; 
I
torsdags sov Robin hos mig. Vi var nere på Abbes och åt pizza med min bror och Chrille. Sen åkte vi och kollade på Hockey. Fy fan va kul det var. Det var så bra hockey att vi ville se klart hela matchen. Så vi missade bussen som man måste ta för att hinna med tåget till Mölnbo. Så vi ringde runt lite efter skjuts. Till slut fick vi skjuts av Tommy. In da Polisbil. så nu har jag åkt alla coola bilar utom ambulans. Måste nog bryta benet eller nått. haha.

Fredag;
Igår så fick vi lov. gud så skönt. Efter skolan så gick Robin och jag på stan. Vi köpte underkläder till varandra. haha Sen fick vi skjuts av Robins mormor hem. När vi kom till Robin så ringde Marie. Och då åkte jag dit. Dom hade bakat massa gott så jag åt upp alla kanter. Sen lekte jag med Tindra också. Vid halv åtta ungefär kom Robin och hämtade mig och vi åt mat från terassen. Sen kollade vi på "bruce den allsmäktige". Sen gick jag och la mig i sängen och somnade.

Idag så vaknade Robin tidigt och han har stökat runt i rummet. Så jag vaknade vid elva ungefär. Sen har vi inte gjort så mycket. Vi har kittlats lite. hih. Men nu ska jag umgås med robin. Puss och kram.


Torsdag

Sitter i skolan. Fett slappt idag. Vid halv tio sa Fiona att Eng/sve var slut så då hade vi rast till kvart i tolv. Inte illa. Jag och Joss satt och kollade på komiker på Youtube. Massa med kul. Sen dampade Kim på msn också. haha. Nu skulle vi egentligen haft matte men Börje är inte här. hah. Men nu har vi rast . Puss och kram <3

Tisdag

Jag kan ju tala om att jag och Robin har sovit. När vi kom hem somna vi. Vid sex vaknade vi. Så vi har inte hunnit göra någonting idag. haha. Vi hann äta på McDonalds innan vi somna iaf. xD hah. Nyss var vi ute på en snabb promenad ;)

Imorgon ska jag åka till Marie. Jag saknar henne massa med mkt <3 :) Hihi.

Jag vet , jag har inget att skriva. Puss



image85

Skolan .

Jag är i skolan och vi har datakunskap. Fett tråkigt. Joss pratar om näsor. Det är ju ganska uppmuntrande. hihi. Nej men jag har inte tid att skriva. Eller jag orkar inte. Puss och kram .

image83

Haha.

Ibland när jag har tråkigt så går jag in på Molnbo.com. Bara för att läsa ett inlägg i forumet som min forne klasskompis skrivit ;

Hej, vi ungdomar här i Mölnbo har under en längre tid varit i behov utav ett ställe att förtära alkohol(och dyl.)på. Kanske det vore aktuellt med en utbyggnation av stationshuset, Kanske en skön soffa, ny tv(gärna med färg och flera kanaler) och nått form utav barskåp?

Detta är något vi ungdomar tycker att Vårdingerådet borde fundera över.
Tack på Förhand !

jag kan nästan inte sluta skratta när jag läser det. haaha . Men så vet ju alla att jag inte har något liv.

Hur man överlever som Datanörds Fru.

Det första man måste göra är att se till att det finns två datorer i närheten. För när Datanördspojkvännen satt sig ner framför en dator så sitter han i timmar.

Man måste vara bestämd när han sitter vid datorn.  Kommer han inte och pussar på en var tredje minut så ska man blir riktigt arg.

Vill man ha något ska man tvinga honom att hämta det. Gör han inte det, så stäng av datorn.

Man ska se till att hans familj stödjer en. Dom brukar oftast vara bättre på att få honom därifrån.

Om han har suttit vid datorn en hel dag. Neka honom då sex. Det som händer då är att han säkerligen går tillbaka till datorn. Men vad gör det när man ska sova? Man får ju mer plats i sängen utan honom.

Vad skulle vi göra utan våra datanördspojkar?

Söndag, igen.

Vaknade i morse, kollade på klockan, Gick och borstade tänderna och tvättade bort sminket som runnit en halvmil nerför kinderna. Gick och la mig igen för att somna om. Det var omöjligt. Gick och hämtade datorn. Problemet var bara att mitt tjocka täcke, som jag har virat runt mig hade ner allt i dess väg. Skrykjärnet fick känna på stryk när det damp ner i golvet. För att inte tala om hur surt sockret kände sig när det flög sin väg över vardagsrums golvet. In med datorn i rummet. Pustar ut. Idag tänker inte jag lämna mitt rum. Jag tänker sitta här och vänta på att pappa kommer hem ifrån sin lilla utflykt. När kan han tänkas komma hem?  vid sju? Nåväl. Här sitter jag... Väntandes på bättre tider. Till frukost har jag vräkt i mig dom resterande chipsen från igår kväll. Så jag är mätt och belåten. One Tree hill börjar 16.50 och det betyder att jag måste lämna min vrå. Hur jag ska våga mig ut härifrån vet jag inte än.  Men förhoppningsvis kommer jag på en lösning. Undrar vad Robin gör idag... Jag får inte tag i honom.

Åtta dagar kvar till jul. Världens tråkigaste dag. En dag som man bara måste vara trevlig på. Annars kommer inte tomten med julkappar. Men jag kanske inte vill ha några julkappar. (känner mig lite trotsig). Kan man inte fira jul över skype? Då slipper man träffa tjocka släkten. Skicka julklappar över posten. Eller helt enkelt skita fullständigt i julen. Jag och Grinchen går hand i hand under julen. utan honom hade jag känt mig lite annorlunda. För hela Sveriges befolkning tycks vara helt betuttade i julen. I år har jag inte ens skrivit en önskelista. Jag vet helt enkelt inte vad jag ska önska mig. Jag har sagt något rakt ut i luften då och då. Och det hoppas jag att mamma och pappa snappat upp. Jag vill ju inte direkt ha en stickad tröja i nån brun nyans där mitt namn präglar bröstet. Vi får väl se vad jag får. För även om jag hatar julen så älskar jag att få julklappar. Jag är lite fräck också. Eftersom jag inte ger något tillbaka. I'm the true pirate.

För några dagar sen kom det en liten tjej hem till oss. Pappa hade tydligen köpt nån bok från nått jultidnings förlag. Mamman som hade följt med berättade att dom hade bestämt en tid för att lämna av boken. Men pappa var ju inte hemma. Så där stod jag som ett fån och visste inte vad jag skulle göra. "Du kanske kan testa och ringa honom?" "ehm öh. ja det kan jag ju göra" Gick till telefonen och slog numret. I fönstret kunde jag urskilja en röd ful saab. "Ja men där är han ju" Nästan skrek jag. Så när han kom så kunde jag återgå till att göra ingenting. För det är just det som jag gör. Ingenting. Efter maten låg det en bok på köksbordet. Framsidan präglades av en gammal gubbe med en lång näsa och glasögon. "jaha, vad är det där för gammal gubbe?" Boken hette "John" Skriven av Cynthia Lennon. När jag läste efternamnet gick det upp för mig att gubben på framsida nog var allas John Lennon. Jag visade boken för pappa och frågade ifall det var hans och han svarade. Jag smög in boken i min vrå och började läsa. Jag som är ett troget fan av The Beatles kunde självklart inte lägga ifrån mig boken. Så i varje ledig stund griper jag tag i boken och kramar den lite lätt och börjar läsa. Jag är besatt.

Så du kan nog lista ut vad jag ska göra nu. puss och kram

Missa inte One tree hill ikväll ;)


image82

Lördag.

Inatt har jag sovit hur bra som helst. Jag har drömt hur många roliga drömmar som helst. Det var inte så kul att vakna. Mina föräldrar kom och hämta mig från Robin vid typ två så jag har inte hunnit äta fruksot än. Har kollat på andra avenyn oc nu kollar jag på Peking Express. Ikväll ska jag nog umgås med Ida. Vi ska typ kolla på film. Vi är gifta med Tvn .. haha . Nej men nu måste jag äta frukost. Pusss

Fredag .

Idag har vi hållit på med Cad typ hela dan i skolan. Jag fattar självklart ingenting. För jag är ju typ världens sämsta lyssnare. haha. Efter skolan så åkte jag till Marie och vi gick till Ishallen och åkte skridskor. Ida kunde inte komma för dom stängde typ samtidigt som hon skulle kommit från skolan.  Det var några killar där som började babbla med mig och Marie. hah. fett jobbigt . hihi. Sen gick vi till konsum och köpte godis (Holy mother, Malin äter godis.) och Cola. Jag var tvungen att åka till Robin nästan direkt för vi skulle tydligen äta hos hans pappa. När jag kom till Robin fick jag också  reda på att vi tydligen skulle sova där. Jahapp xD Så nu  är vi hos Robins far och typ sitter vid datorerna. Men idag spelar vi iallafall inte . Det är det bara Micke som gör . hiih. Puss och kram


Lucia

Idag har jag först lekit med Ida. Jag köpte presenten till Robin och Ida var på skatteverket. Sen åkte jag hem och hämtade skridskorna. När jag skulle låsa dörren till källaren så fastnade nyckelbandet mellan xD och jag kunde inte låsa upp dörren. Så mamma fick hjälpa mig. Jag är värsta klenisen. haha. Sen åkte jag och Ida till Marie. Men Ida var tvungen att åka hem på engång. Vid kvart i sex gick Marie till jobbet och jag lekte gris och åt upp all mat som blivit över. HEJ TJOCKIS!!. När hon kom hem så gick vi upp på Järna och kollade på Luciatåget. Och sen så beställde vi pommes också. Som vanligt. Vid åtta kom pappa och hämtade mig och nu sitter jag och väntar på att Robin ska komma hit. Han ska sova hos mig xd VILKET MIRAKEL! Hihi. Puss Robin

Jag hatar utvecklingssamtal

Idag har vi varit i verkstan hela dan och jag har gjort klar min könare. Känner mig riktigt stolt alltså xD hah . Men när vi skulle testa den blev spetsen platt. Attans rabarber. Så jag satte mig i grupprummet tillsammans med alla andra. När lektionen var slut så gick jag upp till Robin och matte och kollade på film (dom slutade klockan 14. men satt kvar i klassrummet till 16.) Dom kollade på American pie. gr. Jag hatar dom filmerna. Kim satt och kolla på en av dom igår och nu satt dom också och kollade på en. Killar... Men jag lyckades övertala dom om att kolla på Harry Potter. hihi. Jag måste ju bara säga att Harry Potter är the one. Jag ska gifta mig med honom. Då kan han trolla oss vart vi vill. hiih. Nej men seriöst. Imorgon ska jag och Ida gå på stan en snabbis. Hon måste ordna upp så att hon betalar skatt eller nått xD Sen ska vi åka till Marie och lämna skridskor där så vi slipper släpa dom till skolan på fredag.

Utvecklingssamtal... Usch! Jag fick lov att gå ut efter ett tag för jag pallade inte Alexanders snack. Jag blev riktigt arg. Jag vet egentligen inte varför. Mina lärare tvivlar på mig. "Har du verkligen valt rätt linje?" "är du intresserad av det här?" Sånt pallar jag inte. Måste jag stå och skratta vid en maskin för att dom ska vara säkra på att det är det här jag vill eller? Det är väl ingen i min klass som ser speciellt intresserad ut. Men bara för att jag är tjej.. Tjejer kan ju inte göra killjobb.. eller? Dom frågar om jag kanske inte borde gått skrädderi eller nått. Jo visst kan jag göra det. Problemet är ju bara att jag inte kan sy och sånna grejer. Men bara för att jag är tjej lixsom...  Jag är riktigt arg kan jag ju tala om . Men Men .


Efter skolan idag så gick jag och Robin och åt. Sen köpte han en ros till mig. Massa snäll. Vid åtta åkte Robin och hans mor och träna så då hade jag deras bo alldeles för mig själv. Så jag ... låg och kollade på tv. Ovanligt. haha. Nej men om jag kanske ska mysa lite med Robin nu. Puss och kram


Jag har kommit på den bästa julklappen

Jag har precis kommit på vad jag ska ge Robin i julklapp. Men jag kan ju självklart inte skriva vad det är här. För jag råkar veta att Robin snokar här ibland. hihi. Nu måste jag bara fundera ut vad jag ska ge mer. Fast vad vet jag? det kanske räcker med det där. Det är 13 dagar till jul och pappa har fortfarande bara en adventsljusstake. Inte ens julgardiner. Om jag ska vara ärlig så tror inte jag att han kommer pynta mer. Jag kommer inte ens ihåg att han hade en julgran förra året. Mitt liv är ju inte bara lite tragiskt. haha. Men jag är nöjd som det är. Jag fastnade i en dålig film nu . Puss och kram

Love Actually

image81

Jag måste ju bara säga att filmen är bäst, synd bara att det är fel på tvn. Det ser ut som om filmen är typ 100år gammal. Men Men. Nu nörjar den. Puss

Söndag.

Idag har varit softdag nr.1 . Jag har inte gjort någonting. Bara suttit framför datorn och tvn. Just nu sitter jag och laddar upp inför Love Actually. Världens bästa film ofc. Har kollat på One tree hill nyss. Åh , jag älskar söndagar. Det ända negativa med söndagar är att man måste gå till skolan dan därpå. Men det betyder också att det bara är 1 vecka till nästa söndag . På Fredag ska jag, Marie och Ida åka skridskor. Jag älskar att åka skridskor. Det är typ det roligaste man kan göra. På lördag ska jag kanske åka med Marie till skärholmen. Hjälp, en vecka innan jul and a lot of människor. Jag kommer dö. Jag har fortfarande inte köpt julklapp till Robin... Har ingen aning om vad jag ska köpa. Det ända han säger är typ: "Jag vill ha en snällare flickvän" ... Jag är ju typ världens snällaste. Men det har han nog inte förstått. grrr.

Puss och kram

Titta! En kanin.

image79

Jag hitta en mysig bild på min dator :) hihi

Mhm.

Sjuk idag också. Har legat och läst Harry Potter hela dagen. Om jag ska vara hemma imorgon också så har jag ingenting att läsa . Då kommer jag förmodligen bara ligga och stirra upp i taket. Det är tråkigt att vara sjuk. men jag vill ju gärna inte heller göra något som är jobbigt. Då blir jag bara ännu sjukare. Så, jag ligger hemma och tycker synd om mig själv. tänkte att jag skulle äta fett med pannkakor nyss. Men jag fick knappt i mig en. Så jag fick lov att tvinga i mig en till. Imorgon ska jag försöka komma till Robin. Jag menar, jag blir ju inte direkt sjukare om jag är hemma hos någon annan och gör samma saker som jag gör hemma. sådeså. Jag vaknade vid ett idag. Så jag är helt slö. haha.  Puss Robin <3 

Sjuk.

Imorse gick jag upp och fixade frukost x2. En för frukosten klockan 09.00 och en frukost jag åt imorse. Jag gick ner till tåget. Åkte tåget och då insåg jag att jag var sjuk. Inte bara för att jag var trött. På riktigt sjuk. Näsan rann non-stop och jag hade ont i huvudet och överallt. Min hals var helt igenbommad. Så då tog jag tåget tillbaka och gick hem. Sen somna jag och vakna halv ett.  Mamma sa att jag inte fick gå ut idag. Men eftersom jag typ är världens busigaste så tänker jag göra det ändå. hihi . Jag tror att jag blir friskare om jag får träffa Robin. hihih. Nej men om jag kanske borde ta bort sminket som har runnit en halvmeter nedanför ögonen. Shohej <3

HÖR OCH HÄPNA.

Jag gick upp klockan fem imorse, H-E-L-T själv. Jag fattar inte hur jag lyckades. När jag kom till jobbet märkte jag att jag hade glömt mitt kort. Inte så värst smart Malin. Men det var en morgonpigg vakt. Så han släppte in mig. jag kan ju tala om att jag har varit sysselsatt hela dagen. När det var frukost så gick jag till Sw och vi höll på med en sån där man får en stöt av om man inte trycker först. Det gjorde satans ont. Jag vann hela tiden så Sw tvinga mig att förlora. haha. Vid fyra gick jag till bussen och åkte till Stationen där jag träffade Martina och Kari. Mycket trevligt.
Jag och Mamma har just varit nere och handlat frukost till mig. jag orkar inte skriva.

Robin förstår inte att det är vinter.

Jag och Robin gick och la oss vid halv fyra inatt. Med fönstret öppet och med ett täcke. Så nu är jag förkyld. Jätte smart älskling. Men jag måste ju bara säga att jag inte heller är speciellt smart. För jag märkte inte ens att fönstret var öppet. Idag har vi varit på Pippi. Det var väl inte riktigt som jag hoppats på. Men det var ganska kul ändå. Viktoria tyckte det var bra iaf. Efter teatern gick vi till Burger King och åt. Sen tog vi tåget hem. När vi kom hem till Robin så lekte vi kurragömma med Viktoria. jag är helt slut så jag orkar inte skriva. Men jag kan iaf. tala om att jag sitter på min grannes nätverk. Det går mycket fortare än vårat xD Nej men måste packa. Jag saknar dig älskling

KÖKAR.

Kökar, så jäkla oslagbart. Föräldrafritt i flera dagar. En liten stuga med bara oss. Men jag förstår forfarande inte varför Josse följde med. Men det var kul ändå. Vi cyklade nästan hela tiden. Cyklarna såg ut att vara från 1800talet men va fan. Killar säger; hål som hål . och vi säger : cykel som cykel. Jag klagade förstås hela tiden på att det var jobbigt. Det är inte lätt att vara lat. Jag och Ida gick ut och gick en kväll. Klockan var typ ett ungefär. Då stötte vi på en massa människor. Två av dom sprang runt i en hage full med kor och skrämde dom. Och alla säger att jag kommer från landet. Dah, mölnbo är ingenting i jämförelse med det där. Men det var nog det mysigaste jag varit med om. Vi satt uppe hela nätterna bara för att se 911.. Och vi gjorde massa saker. Hälsa på Idas faster (MORMORS KUSIN! , där är beviset på att jag och Ida är släkt xD) Cykla , cykla och cykla. Men vi hann bara bada en gång xD vi åkte typ dit för att sola och bada. Men som sagt gjorde vi det bara 1 gång. Ida har dåligt lokalsinne så hon hitta inte till badplatserna xD

Jag har kollat på bilder på min msn space . Jag längtar tillbaka jätte mycket. Men Idas faster vill inte ha oss där :) Vi stöka runt för mycket. Men jag och Ida får helt enkelt kidnappa huset så kan hon inte säga nått :)

Idag köpte jag (mycket intressant fakta) .. En tröja. Massa med söt, Ehm, Harry Potter boken (FTW) och en datormus så jag kan spela (a)..  ja men juste , Nya benvärmare. Jag har konstigt nog pengar kvar av mitt studiebidrag. Känner mig lite halvt stolt. hah. Men om jag kanske borde skaffa mig ett liv.

JA MEN EN SAK TILL . SSK . hahahhahahahhahaha ... -.-

Älskar dig Robin <3 Och Ida också för den delen :)


jag skrattar åt minsta lilla.

När klockan är typ två så skrattar jag åt allting.


, Malin . säger:

på sitt sätt, nån kanske har en fin lilltå lixsom ;(

, Malin . säger:

TMJohan Dreamhack,,, Älskade Ängel,, säger:

haha, a det e väl det jag hardå

, Malin . säger:

hahaha, jag har en söt tånagel på lillatån

TMJohan Dreamhack,,, Älskade Ängel,, säger:

haha,

TMJohan Dreamhack,,, Älskade Ängel,, säger:

bra det

, Malin . säger:

japp ;(

TMJohan Dreamhack,,, Älskade Ängel,, säger:

e det den Robin föll för

, Malin . säger:

såklart

TMJohan Dreamhack,,, Älskade Ängel,, säger:
haha

jag lovar, jag satt och fnittra för mig själv i flera minuter. Jag är as trött men vill ändå inte gå och lägga mig. Jag lyssnar på Disney låtar.. fetttt trött. måste sova, orkar inte .....palla.
Puss alla underbara människor . godnatt


RSS 2.0