NY BLOGG

Http://MalinWahl.blogg.se


Fredag

Har haft en helt underbar dag. Berättar kanske mer om det imorgon för nu är jag så trött att jag nästan dör. '
Har fått mitt objektiv idag. Ska ut och testa det imorgon. Åh.. Kan knappt vänta till imorgon. hihi. 
 Har köpt 2 linnen och ett par skor idag. Är jätte nöjd. Jag har till och med 200 kronor kvar. haha. Inte illa. Filmen som vi såg var skit bra! Vill se den om och om igen. hihi.

Men nu ska jag och sova för min pappa är så tråkig. Han har lämnat mig helt själv för att kolla på hockeyn. Blä. haha. Såg förresten att Kanada hade gjort mål. Inte bra.

Men godnatt på er. Älskar dig Robin <3

Godnatt

Nu ska jag packa ihop alla mina grejor och sen gå och lägga mig. Ska börja på en ny bok idag. Spännande va? haha.
Massa med godnattpussar till min Robin <3



Torsdag

! Nu ska jag aldrig mer byta design. Den ska se ut så här! Enkel! Tänker aldrig mer öppna photoshop för att göra om en header. Aldrig. haha. Ni får helt enkelt stå ut med denna design. Jag trivs med en enkel och snabbtillverkad design tror jag. hihi. Om tjugofyra timmar så får jag mitt objektiv. Puss på det. hihi.



Torsdag






Torsdag

Hellu.
Kom hem ifrån Marie för en stund sen. Vi var i Moraberg och kollade på mobil till Marie. Men den som hon ville ha fanns inte inne. Så det var bara att åka hem tomhänt. När vi kom hem till Marie så lekte vi med Tindra. Mysigt!
Ska upp till Mamma sen och hämta lite papper som jag behöver. hihi.

Sen ikväll ska jag kolla på sanningens ögonblick. Tycker så synd om människorna som sitter i den där stolen. Men har man gett sig in i leken får man leken tåla, som man säger.

Robin den jäkeln har inte ringt på hela dagen. Haha. så taskigt. Jag har försökt ringa men han vill inte svara. Han ringer väl tids nog. Jag lider inte direkt. Han pratar ändå bara om sin bil. haha . Han är så söt!

Nej men nu ska jag upp till mamma. Massa pussar till min underbara pojkvän <3

Torsdag

Hatar projektarbete.




Saknar Robin.


Torsdag

Sitter i skolan just nu. Hela klassen håller på med ett projektarbete. Inte lätt att enas om ett förslag och så. haha. Hoppas vi slipper arbeta med det sen xD.
  Det är jäkla skit väder ute. Känns inte så bra. Vill att det ska bli finare väder nu när vi går mot helg . Önsketänkande. Idag ska Robin göra en sak. Hihi. vill bara säga lycka till. Jag tror inte attt han kommer misslyckas direkt. Men lycka till älskling.
 Jag börjar bli mindre tjurig nu. Har haft en jobbig vecka men det börjar över nu. Längtar jätte mycket till imorgon. Det ska bli så kul. Det var så längesen jag umgicks med mina kompisar på en fredag. hah. Så det ska bli kul. Ska ta med massa alvedon så att jag inte får ont i huvudet. Känner just nu att jag har det.
 Jag trivs inte med min design. Ska nog byta inom en snar framtid kan jag tala om. Men nu ska vi arbeta. Massa pussar och kramar till Robin.


Torsdag

Godmorgon på er. Första gången den här veckan som jag inte försov mig. Skönt! Så nu kanske min dag blir bra. Man får ju alltid hoppas xD Vi hörs senare! Älskar dig Robin <3

Onsdag kväll



Godnatt Robin, Jag älskar dig :)
Haha, Det är för dyrt att skicka sms till Robins nya mobil. Så varför inte göra det här? :)
Älskar dig Älskling

Onsdag

haha. Jag hann diska på tio minuter. Det var disk från igår och idag så det var ganska mycket. haha. Poäng till mig. Hoppas inte pappa granskar varenda tallrik. Men det borde han inte. Sen ska vi äta jordgubbar med grädde eftersom jag hade namnsdag igår. mumsigt. Robin skulle iväg idag men ringa mig när han kom hem :O Jag tror att han dissar mig. hah. Men det gör inte så mycket. Jag orkar ändå inte prata i telefon. Men nu börjar Grey's. Puss på min Robin <3



Onsdag

Hallåååå bloggen! ;D
Allt bra med er? Själv är jag fortfarande lite tjurig. Men jag har börjat prata med mig själv och det är ett bra tecken på att jag börjar lugna ner mig. haha. Har lite ont i huvudet och så. Men Men. Jag har gjort om lite (Som ni kanske ser -.-) Vill bara höra med er om det ser okej ut? Inget konstigt ni lägger märke till? Min tidigare design dampa. Ena stunden såg man inte headern och andra ingenting. hmm. Det här får duga ett tag. Tycker mer om den andra stilmallen jag hade innan. Men Men. Lite förändring är aldrig fel. Ni med firefox får gärna säga till om nått är konstigt.

Ska snart diska. Ja, pappa glömmer inte så lätt. blä. Om inte jag diskar så får jag inga pengar till på Fredag. Och vet ni vad? Ida och Emma hade tydligen bestämt att dom, Od och Po skulle gå på bio efteråt. Såklart jag hänger med! Jag vet inte när jag var på bio senast med mina kompisar. Robin kunde tyvärr inte följa med. Så tråkigt. Men han ska fixa lite med bilen och så. Då tycker jag att han borde göra det. För jag vill inte vara med när han gör det. haha. Så tråkigt. Men på lördag ska vi iallafall ses. Förresten, Han har fått sina pengar nu. Vi skulle ta ut pengar till Cola idag. Resterande saldo var 27.000. W00t? (åh nej, datanördsvarning) Synd bara att han ska köpa massa styling saker till sin jäkla bil. haha. Ja, jag erkänner. Jag är lite svartsjuk på hans bil eftersom den får mer uppmärksamhet än mig.

Nej nu måste jag diska, jag måste ju vara klar tills klockan nio. För då börjar ju Grey's.
Kärlekspussar till Robin ;$

Onsdag

Hellu.
Är i verkstan just nu. Är på skitdåligt humör.
 Är helt yr i huvudet och så. Hoppas det går över.
Ikväll är det Grey's anatomy. Det ska jag absolut se.
 Men jag tycker att det var bättre förut.
Jag har egentligen inte så mycket att skiva.
Puss och kram Robin <3






Tisdag

Jag saknar min pojkvän ... Om han inte vill träffa mig i helgen dör jag.
 Ska snart sova tror jag. Försöker undfly min pappa som tjatar på mig att jag ska diska. Så nu ska jag nog gå och läsa min bok. hihi. Undrar vad jag ska göra imorgon.. Det får vi helt enkelt se imorgon. Puss och kram, Robin <3


   

Tisdag



Tisdag



jaha, så här skulle jag se ut om jag inte hade en miljon fräknar.
Puss hej <3

Tisdag

Ja, men hallå. Nu har jag flyttats över. haha. Jag var inne på fel e-postadress och väntade på det där jäkla mailet. pinsamt xD haha. Just nu kollar jag på Andra Avenyn, repris från igår, som jag också såg då. Jag har lite tråkigt. Väntar på att DH ska börja. Skulle ju egentligen se Crossroads. Men jag har sett den så många gånger så jag orkar inte.
 Det såg ut som om det skulle börja regna för stund sen. Men nu har det blivit finare igen. Jag vill att det ska regna. Jag vet inte varför men det är mysigt på något sett.

Nu ska jag kika runt lite på nya designen här på blogg.se
Pussar och kramar
Älskar dig Robin <3

Cykeltur med punktering

Hellu.

Sitter här hemma och är lite orolig. När pappa kommer hem kommer han märka att jag har ödelagt hans cykel. Eller ja, Det är punktering. Jag cyklade och hade det hur bra som helst. Kom till Vårdinge kyrka. Hälsa på alla som ligger där. Satte mig ner på en bänk och drack Cola. När jag åkte hem så började det pysa i framhjulet. Jag fatta ingenting. Pyspunka? Oh fy fan. Cyklar fortare för att komma så långt som möjligt. ville ju inte direkt släpa hem cykeln när det var halva vägen kvar. 10 meter senare var all luft slut. Så då var det bara att börja gå. Jag ska inte klaga för även fast jag hade en cykel att släpa så tycker jag mycket om att gå. När jag nästan var hemma så vågade jag inte gå längre. Ville inte direkt bli utskrattad av mina grannar. haha. Så jag tog lite kort. Sen traskade jag hem.
 Pappa ringde nyss och berätta att dom inte fått in mitt objektiv ännu. Antar att dom har gjort fel någonstans. Eller snarare, det måste jag tro annars blir jag skogstokig. Har haft en underbar dag förutom vissa saker. Känner inte för att babbla om det här. ska nog kolla på Crossroads idag istället eftersom jag inte såg den igår. haha. 

fastna på Charlotte Perrellis blogg nu.
Älskar dig Robin <3

Tisdag

Dah , jag har namnsdag idag !

image299

mohahahah.

Tisdag

Hellu. Har precis vaknat. Min klocka har ringt sen kvart i sex men jag har stängt av den när den satts igång. Så nu måste jag skynda mig lite. Jag hatar att stressa! Men ja, Jag har inte riktigt tid att sitta här. Puss och kram ´, Älskar dig Robin <3



Sista för ikväll

Har ni märkt, lixsom jag, att jag har skrivit sex inlägg idag. SEX. Jag måste verkligen haft tråkigt. Men det beror framför allt på att jag har ont i huvudet och inte orkat göra någonting annat. Ska snart gå och läsa min bok. Har redan läst den en gång förut så jag vet lixsom hur den slutar. Inte så jättekul direkt. Så jag somnar direkt. haha.
Men Men.

Min pappa klagar på mitt Cola-missbruk. Jag förstår inte varför? :O haha. Måste nog dra ner lite på det. haha. Kostar så jäkla mycket pengar. inte bra alltså! Jag lovar och svär att jag ska ha slutat innan jag fyller 20. mohaha.

Nej men nu tillåter mitt huvud inte mer bloggande. Måste verkligen sova. Kan ni gissa vem som har namnsdag imorgon? ME,ME,ME ! Grattis till mig. Sen får jag ju världens bästa namnsdagspresent. Objektivet. mums. Hoppas iallafall att det har kommit. På Fredag ska jag, Emma och Ida till Stockholmen tror jag. Kul! 

Visste ni att jag och min pojkvän ska leva tillsammans för resten av våra liv. Vet ni varför? Jo, För så slutar det för lyckliga par. Se bara på askungen, lejonkungen, Snövit. ja disney verisionerna iallafall. hihi. Älskar dig hjärtat , föralltid <3


image297

föralltid

Måndag



mig gilla den här låten

Tromsö

image295

Måndag

Jag har lite tråkigt. Jag har inte orkat gå fram till dvdspelaren ännu. Så ingen film. Men efter det här inlägget så ska jag nog titta på filmen. haha. Måste kolla igenom bloggkoll också.

Jag och Robin har varit tillsammans i 19 månader idag. Puss på dig älskling.

Måndag

Hellu
.
Efter skolan idag så åkte jag till Robin. Det var mysigt. Mamma och pappa kom och hämtade mig vid halv sex. När vi kom hem så åt vi Tacos. Gott! Jag har börjat äta hårda bröd och köttfärs! Det har jag hatat förut. haha. Jag gör en mängd framsteg på olika punkter. haha. Imorgon ska min pappa hämta objektivet till mig. Det blev ju lite försenat eftersom dom inte hade några inne när dom var där i lördags. Så jag hoppas på fint väder imorgon kan jag ju tala om.

Robin kanske inte vill umgås med mig ihelgen. haha. Fett taskigt xD Men någon natt ska vi nog sova tillsammans. Annars jäklar. haha.

Imorgon börjar jag kvart över elva. Men jag måste åka halv tio. haha. Segt va? Men då kan jag plugga lite. Så det är ingen fara. Men ja, jag ska nog kolla på Crossroads. Det är alltid lika mysigt att se en glad Britney Spears.
Puss och kram Robin


image292



Måndag

Jag glömde ju berätta det viktigaste av allt. haha.

När man svänger ut från den lilla grusvägen från Robins mormor och morfars stuga, Så låg det två döda ormar. Och vet ni vad? Jag tittade på dom i en liten stund. helt otroligt va? haha. Jag gör framsteg. Puss och kram Robin

Måndag

Hellu allihopa.
Är i skolan. Jag är på jätte dåligt humör idag. vet inte varför. Det kan bero på att jag är helt slut! Helgen har varit helt underbar och imorse ville jag nog inte tillbaka till min vardag. Känner att ett sommarlov är ganska behövligt just nu. Men det är inte många veckor kvar och veckorna går ju så sjukt fort! Det är inte lika varmt idag. lite synd. Men jag vill helst inte att det ska vara för varmt när man är i skolan för då vill man bara ut. jag blir mer skoltrött om det är riktigt fint väder ute. 
 
I helgen har jag bara tagit det lugnt. Solat och umgåtts med Robins släkt. trevligt trevligt. Vi vaknade vid nio varje morgon och gick ut och solade. Hur mysigt kan det bli? Jag och Robin låg på bryggan insvepta i filtar senare på kvällarna. Mysmys!

När vi kom hem igår insåg Robin att han har glömt sin mobil i Säffle. Jahaja. smart. haha. Undrar när han får tillbaka den. Jag hoppas det blir inom en snar framtid. hah. Jag får typ abstinensbesvär om jag inte kan skicka sms till honom. Tro det eller ej så har jag faktiskt redan skickat runt tjugo stycken till honom. Han får dom iallafall någon gång här i livet.

Idag ska jag hem som vanligt.
Men jag kollade på kanal5's hemsida och såg att dom inte visar O.c idag. Var det säsongavslut i fredags, någon som vet?
Men jag ska försöka hinna hem till One tree hill. Missade det igår. Ja, nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva.

Kan tala om att jag har läst 149 blogginlägg nyss. Gud så härligt! Älskar att komma in på bloggkoll och se att man har mycket att smaska igenom. hihi.

Jag är hungrig som ett djur. Jag åt inte riktigt samma frukost som jag brukar. Det får jag tänka på imorgon bitti. 

Morfar åker till Öland idag (det var idag va mamma?). Hur orättvist som helst. Vill också åka dit. Men det får bli i sommar. Robin får följa med på ett villkor, att han skjutsar mig (a) hihi. Älskar dig Robin.

Torsdag

image291

flyg iväg med mig

Torsdag

Hellu. Har precis haft Nationella. Det gick bättre än jag räknat med. Jag trodde bara att jag skulle sitta tyst och bara lägga in några "yes" ibland. Så jag är nöjd även fast ingen annan är det. Ikväll ska jag vara barnvakt åt en liten Tindra. mys! Hoppas hon sover xD haha. Nej det är tråkigt när hon sover. Sen måste jag nog packa. Men det blir nog inte så stor packning. haha. Maria och Viktoria kommer tydligen också. Kan det bli bättre eller? haha. Måste tömma mina minneskort också. Jag ska ta massa bilder. Nej men jag undrar vad jag ska hitta på nu. Vi som inte gör prov har absolut ingenting att göra. Har redan kollat igenom alla bloggarbloggkoll.com så. Får väl helt enkelt lov att kolla lite på min egen blogg. haha. Puss och kram Robin.


Onsdag

Hellu. Åkte hem tidigare idag. Hade så ont i huvudet. När jag kom hem så solade jag och läste. Sprang upp med tvätten också. Det ni! haha. Har bränt mig lite. Men det är inget allvarligt. haha. Förra året såg jag bokstavligen ut som en tomat när jag hade solat i typ fyra timmar. haha. Idag solade jag bara i typ 2 timmar. Jätte härligt!
Och min mamma har varit på Friends dagen idag. Jag ville följa med men jag fick inte xD haha. Jag förstår inte varför xD

Ikväll är det Grey's Anatomy. måste ladda upp lite. haha. Men nu så börjar Oc snart så jag har inte tid att skriva blogg. Puss och kram Robin, Älskar dig <3


image289

Onsdag

Har gjort nationella nu. Tänker inte ens berätta hur det gick. haha. Jag har ont i huvudet och synen på ena ögat försvinner lite då och då. hah. Men Men . Jag kanske överlever. Har precis pratat med Pappa. Han och mamma ska köpa ett objektiv på lördag till mig. Snällt va? hihi. Jag har ingen aning om när våran lektion börjar. så shålång. Puss och kram Robin <3


image288


Tisdag

hihi, nu pratar min mamma med pappa om att dela upp betalningen av objektivet i 3 delar. Så att jag bara behöver betala 500 kronor.  haha. Är det för mycket pengar Ida? Säger du ja så slår jag dig :) Har nationella imorgon. Uscha fya. Och på torsdag har jag engelska muntliga. Well Well. Nu måste jag duka bordet.
Älskar dig Robin Ljung <3



Tisdag

image287

jag har tråkigt

Tisdag

Hellu. Mig är i skolan just nu. Det är tråkigt. haha. Men det är alltid tråkigt.  Vi ska ha mekanik efter lunchen och då ska jag bli klar med min hammare. Efter skolan ska jag hem och kanske se lite hur det står till med min ekonomi xD För enligt Ida så har jag inte råd att köpa ett objektiv. Men jag håller inte riktigt med henne. hihi. Jag tror nog att jag har råd. Om Min mamma och pappa kan hjälpa mig lite . hihi. Det objektivet jag kollar på är väldigt billigt så jag förlorar inte så mycket sparpengar. hihi. Nej men jag har nästan bestämt mig, jag ska köpa det. hihi. Måste bara fråga morfar om lite saker. Nej men nu tror jag allt att vi börjar. Puss och kram


jj

Måndag

image284

Hellu. Jag har nyss varit nere hos Mormor och Morfar och skvallrat lite. haha. Morfar visade sin kamerautrustning. Wow säger jag bara! Vill ha! Funderar på att köpa ett nytt objektiv inom den närmaste framtiden. Jag har ju lite pengar att spendera. hihi. På onsdag åker min kära pojkvän till Säffle. Så vi syns inte förens på fredag. buhähä. Nej men nu vill bror ha datorn. Puss Robin  

Måndag igen xD

image283

Fjäril.

Måndag

Marie
var fin i håret. Var nästan lite orolig att hon hade klippt av allt hår xD haha. Nu  är jag hemma igen. Har precis ätit. Jag har lust att göra något trevligt nu ikväll. Problemet är ju bara att jag måste duscha och sådana där tråkiga saker. haha. Får väl se lite hur det blir. Imorgon är det skola igen. Fy satan vad tråkigt. Men det är ju bara typ 6-5 veckor kvar till sommarlovet. Och vem vet, kanske 5-6 veckor kvar tills Jag och Ida åker till Tunisien. Wohej. Nej men nu ska jag njuta av min Cola och ringa till min älsklingsRobin. Puss och kram


image281

Måndag

Nu har jag varit ute på promenad. Jag gick runt sjön. 
 Ska snart  till Marie och Tindra. Marie har klippt sig. Undrar hur det ser ut :O. hihi. Nu har jag lite bråttom tror jag . haha . Shålång långkalsong. Puss och kram älsklingsRobin

image280

Måndag

Hellu.
Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Alla är i skolan eller på jobbet. Fett segt. Jag antar att jag får gå ut på en lång promenad helt själv. det är ju skönt det också. hihi. Jag vet bara inte vart jag ska ta vägen. Jag är så trött på alla promenadvägar här i Mölnbo. Jag skulle ju kunna gå ut och gå i Vårdinge. Men då kanske jag stöter på ormar och grejer. Det verkar ju lite läskigt. hihi. Jaja, jag får helt enkelt se vad jag hittar på. Nu ska jag i alla fall gå och äta frukost. Puss och kram Robin <3

Söndag

image279

Ville bara säga att jag älskar min pojkvän mer än allt annat <3
Och godnatt till er andra .

Söndag

Ja, det var nog inte riktigt sant att jag har färgat håret. hahah. Erkänn att ni höll på att en långsam död när ni såg bilden xD haha. Men ni som känner mig vet att jag aldrig skulle färga mitt hår. För jag vill gärna ha mitt hår kvar när jag fyller 30. haha.
 JUSTE, Vet ni vad min pojkvän gjorde inatt? Värsta taskigt xD haha. Vid typ halv ett - ett någon gång så fick han och Danne för sig att ut och gå. Så då väckte Robin mig och sa att han skulle ut och prata med Danne. Så jag tog förgivet att han skulle prata i telefon, så jag somnar om. Sen vaknar jag av att ytterdörren stängs. Vaa fan? Jag fattade ingenting. Vid halv två - två så öppnades dörren igen. Men ingen Robin. Då var det bara Tommy som kom från jobbet. Satan vad arg jag var då xD Men jag somna om igen. Jag har ingen aning om när han kom hem. Men han sa att det var någon gång vid fyra. Grr. Pojkvänner. haha.
Imorgon är jag ledig. Skönt skönt! hoppas det blir fint väder så att jag kan solabalkongen. haha. För ett år sedan så var det nästan det ända jag gjorde. För då gick inte jag i skolan. haha. Vem vill gå på Infokomp lixsom?
Ingeeeeeen. bl
 På Fredag åker jag till Säffle. Det ska bli roligt :) 


image278

jag har färgat håret.


image276

image277

vad tycker ni?
hahahahahhahahah

Söndag

Nu är jag hemma igen. Kom hem igår på förmiddagen men jag har inte orkat uppdatera.Vi har haft jättekul i Tromsö. Jag vet inte om jag orkar berätta allt :P Men vi har varit ute hur mycket som helst så jag och Robin har somnat vid tio typ varenda dag. haha. På kvällarna har vi spelat Den försvunna diamanten. Jag förlorade typ varenda gång. Men det var kul att spela ändå xD haha.
  På dagarna så var var det lika skönt som vi hade i Sverige förra veckan. Så vi åkte iväg vid rätt tidpunkt. Dock var det ju jätte mycket snö så jag blev lite blöt när vi var ute och gick xD haha. Men på vägarna var det torrt. Nej men nu kom Robin med frukost . Så shålång

image275

RSS 2.0