IdaSkida

Hellu. Idag har jag och Ida varit i södertälje. Jag köpte (enligt mig) hur mycket som helst xD Jag har 100 kronor kvar av studiebidraget + hela min månadspeng. Riktigt coolt faktiskt xD När jag kom till Robin så åkte vi ut till hans pappa. Men aa, nu ska vi dit igen . Puss Robin. 

image49

Skolfotografering

Idag har vi alltså tagit skolfoto! Fy tysan vad jobbigt  det var. HELA min klass stod och kollade när jag tog enskilt och sa massa saker. Jag antar att det inte kommer bli bra xD haha. Annars har dagen varit boooring. Jag, Joss och Robin var nere på stan ett tag. Men dom ville inte gå in i några roliga affärer så vi drog upp till skolan igen. Efter skolan åkte jag och Robin en snabbis till Mölnbo för att hämta kläder. Vi hamnade i soffan och låg och kollade på Las Vegas, som vi numera följer xD. Igår var vi på tekniska museet (kan absolut inte stava till det xD) Det var ganska kul xD När vi åkte hem så pratade mikael non-stop. Men det var bra för då kunde man luta sig bakåt och lyssna med ena örat. När jag kom till Nykvarn kom Robin och mötte mig och vi gick upp och handlade frukost . Hrm Hrm. När vi äntligen kom in innanför dörren så ville Robin gå ut och gå med Linn och Daniel. Så då gjorde vi det. Det var en riktigt spännande promenad xD hahah. Vid sju ungefär lagade Robin plättar till mig . Mumsigt värre. Nej men nu börja Idol igen. Puss Robin


Sitter och väntar på bussen

Idag har vi sovmorgon. Väldigt skönt att slippa stressa. Sitter just nu och fönar håret. vilket jag i vanliga fall inte hinner. Idag ska vi åka till tekniska någonting xd ganska skönt att slippa sitta och lyssna på läraren hela dan. Igår var jag Väldigt sjuk. Så jag var hemma. Men på kvällen åkte jag till Marie och lekte med Tindra. Jag såg Tindra le för första gången. Jag tror att hon inte tkr om mig, det är därför hon inte har gjort det förut ;) haha. Efter skolan idag ska jag åka till Robin. Vi ska äta pannkakor xD Sen ska jag tvinga honom att gå ut och gå med mig. På något konstigt sätt så är det enbart Daniel och Robins mamma som får ut honom! Han vill aldrig gå ut och gå med mig x) Men jag förlåter honom. Nej nu måste jag föna håret torrt (vilket tar ungefär en halvtimme) Puss Robin.


Jag är inte bra på rubriker.

Igår lekte jag med Marie <3 Det var jättemysigt. Jag körde vagnen hela tiden när vi var ute och jag skulle inte bli förvånad om Tindra får blåmärken på hela kroppen xD haha. Sen satt vi ute och fikade med hallonsaft och Cocosbollar. Sen åkte jag hem och umgicks med Martina. Jag har verkligen saknat henne! Vi köpte godis och cola.

Idag har skolan varit riktigt kul. Engelska och Svenska är ju mina favoritämnen förtillfälligt. Det kan bero på att jag tycker om läraren. Dom andra lärarna är bara tråkiga. Sen hade vi idrott med mina andra favorit lärare. Så det har verkligen varit en lyckad dag. När jag och Robin kom hem så gick vi och Tina på promenad. Det regnade lite men det var väldigt skönt. Idol har börjat nu och jag kanske borde kolla på det. Sen ska jag och Robin duscha :) Älskar dig Bobbin <3


hmm ..

  • Imorgon har jag mekanik hela dagen och det suger! vi sitter enbart och lyssnar när lärarna står och pratar. Sen när vi väl får något att arbeta med så fattar jag ingenting. Av den timmen som dom stått och förklarat och kommit in på nya trådar har jag uppfattat högst 15 minuter av vad dom sagt. Världens tråkigaste lärare och världens stökigaste klass. Men jag trivs bra med klassen. Men nu ska jag krypa ner bredvid världens underbaraste pojkvän <3

Idag har varit ,

Det här har verkligen varit den jobbigaste dagen sen jag börja skolan. Alla har varit skit jobbiga och störiga. Joss åkte hem efter Datorkunskapen och då hade jag absolut ingenting att skratta åt xD Skit dag helt enkelt. Till råga på allt så var Robin surig också. Men snart ska jag iaf. åka till Min älsklingsMarie. Det ska bli kul och jag har ju saknat henne och Tindra.

Jag måste ju bara klaga lite på att jag inte har några pengar förtillfället. Jag har så mycket som behöver köpas, men så lite pengar! grrrr... Ge mig mitt studiebidrag!

jag har funderingar på att ändra utseende på bloggen så bli inte förvånade om hela sidan ser ut som ett rivningsprojekt.

Jag älskar dig Robin <3


IdolSpelet och Mean Girls.

Igår umgicks jag med Ida Och Emma. Det var mycket mysigt. Först spelade vi Idolspelet. Vi sjöng för full hals. Men jag kom bara tvåa. Men Det gjorde i och för sig Darin också men han är åndå större än Daniel xD Vi får väl se vad som händer .. haha. Efter Ida hade vunnit spelet satte vi på Mean girls (som jag redan sett 2 ggr den här veckan!!). Det var kul igår och idag känner jag mig lite hängig. Jag orkar inte skriva blogg. Puss <3

No time for blogg.

Jag  vet inte varför jag inte hinner skriva. Det kanske kan bero på att jag är väldigt upptagen med att strunta i att datorn existerar. jag har tröttnat mäkta mycket på denna burk. Istället så får jag tiden att gå genom att läsa böcker, Se på film eller umgås. Men jag kan väl berätta lite om vad som har hänt den senaste tiden.
 
I Fredags blev jag lurad att följa med till Inferno- Online. Mitt största misstag här i livet. Det är ju inte jobbigt att  vara uppe länge, Men när det sitter ungefär tvåhundra datanördar i ett och samma rum så blir det ganska olidligt. Efter ungefär sju timmar så gick vi till centralen. Halv nio kom vi till Nykvarn och gick och la oss. Vi var vakna 7 timmar på lördagen.
I måndags var vi på Lantmännen Mills. Det var skit tråkigt där. Men men. Man slipper iaf. sitta i skolan och bara dega. För det är precis det vi gör. Vi sitter och lyssnar när olika lärare berättar massa roliga och obehagliga händelser som dom varit med om. Men imorgon har vi iaf. Engelska och svenska och då arbetar vi iaf.
våra datorer har fortfarande inte dykt upp. men dom bör komma nästa vecka.

Idag var det visst 11 månader för Robin och mig :D Det firade vi med ett studiebesök på Coca-Cola fabriken xD Det var mycket mer givande och roligare där än på Lantmännen. Vi fick dricka så mycket läsk vi ville. Problemmet var dock att där ifrån vi fick ta läsk där fanns inte en enda coca-cola flaska. Bara MER, Fanta och juice. Vi kunde också konstatera att Fanta innehåller mer socker än Coca-Cola.

Cola innehåller 9% socker och Fanta 12.5%

Så alla mammor som tjatar om att man kan dricka fanta istället för cola , Ge upp! vi får mer hål i tänderna av att ni tjatar om att fanta är bättre. juicen som Coca-Cola company tillverkar innehåller 12% socker. Jag hoppas för all del att han som berätta det här inte ljuger. Då ligger han risigt till xD

imorgon kommer min favorit tjej, Viktoria, till Sverige. Jag har längtar så mycket efter henne. Jag ska leka med henne hela tiden! Robin kommer inte få komma i närheten av henne ;P Jodå. Tindra är fortfarande lite för liten för att leka med. Men så fort hon växer till sig så ska hon få bli min lilla lekkamrat . hiih.

jag tror att det var allt.

Robin, jag älskar dig <3
11 Månader.

5 September

Idag har allt varit bra. Förutom att min kanin dog i morse. Men jag visste att hon snart skulle dö.
När vi kom hem så kom Daniel över och dom spelade dator! och jag låg och läste. Jag har blivit värsta bokmalen.
vi ska snart gå ut och gå. Fett mysigt . Imorgon ska jag åka till Marie och äta hembakad Pizza . Det här var en liten sammanfattning om det lilla jag vet.

Jag har den äran ..

Jag har den äran Att publicera denna söta tjej här på min blogg.
Tindra Österlund, Du är världens underbaraste <3


image48

Abbes Cup 07

Igår vaknade jag extremt tidigt (tyckte jag tills jag vakna halv nio i morse xD) . Jag fixade iordning mig och gick ner till gamla ip. Klockan var tio och allt hade precis börjat. Emma hade med sin en filt som vi kunde sitta på. Klockan sju gick vi hemåt. Dagen såg ut ungegfär så här; Vi kollade på ungefär 2-3 matcher innan Martina kom ner och vi började sitta och prata istället för att kolla på fotbollen. När jag och Martina var på väg för att köpa läsk kom Marie och Simon . Vi köpte Cola och gick tillbaka till våran gula filt. Då kom Josefin helt plötsligt. Det var ju typ hundrafemtio år sedan hon var i mölnbo . Det var mycket trevligt. Och det var ju självklart då vårat non-stop talking bröt ut. Vid halv tre när det bara var jag, JosJos, Ida och Emma kvar på den gula filten så började vi känna oss lite hungriga . vi gick upp till Abbes och beställde en hawaii , För 4-5 personer. Vi gick ner till Ip igen och självklart fick jag gå igenom hela folkmassan med en stor pizzakartong. men alla vet att jag är tjock i mölnbo, så jag överlevde.
Under dagen gick vi upp till Nina i kiosken och sista gången vi gick upp erkände hon att dom tjänat mest pengar på oss. då gick vi inte upp något mer. "Vi saknar dig axel" , förlorade självklart sina matcher, Men det gjorde ingenting för dom är ändå våra hjältar. För jag menar, Det är ju inte många datanördar som orkar sig ur datastolen xD Nej nu ska jag inte vara så ond. Under Matcherna spelade vi lite fotboll vid sidan om och bara hade kul.  När sista matchen var slut började jag som var övertrött, Ida som var hyperpigg och Emma som var lite mittimellan traska hemåt. Dagen var slut nu tänkte jag. men när jag kom hem så kröp jag ner i soffan och satte på Notting hill. Pappa kom och började skratta åt var och varannan replik vilket fick mig att bli lite pigg. När filmen var slut insåg vi att det inte gick något på tv. så vi satte på Grease och kollade på den. Jag tkr egentligen inte att den är så bra. den är väldigt uttjatad och tråkig. men mamma ville inte se moulin rouge. Vi gick och la oss och jag läste ut "prime Time". somnade vid halv två ungefär . 

Dagen, Idag xD vaknade jag ju dårå halv nio . gick upp och kom och tänka på drömmen jag hade haft . Mkt hemsk. Gick upp och satte på Moulin Rouge. Kollade på den och gick sedan hit. Det var väl allt för mig idag. ha en trevlig dag. Puss <3

image47

RSS 2.0