Lördag

Har precis vaknat. Robin ringde och väckte mig. Dumma människa säger jag bara. Pappa ska skjutsa mig dit snart. Min pojkvän tränar just nu. Men så fort han kommer hem så åker vi. Fast... Jag har ju precis vaknat och behöver duscha och allt det där. Och det tar ju tid. hmhm.Vi får helt enkelt åka när jag är klar. hih.
Jag funderar på att ta med datorn till Robin idag. Men han ville inte att jag skulle göra det. haha. Men åh, Jag vill göra en ny header. haha. Jag försökte göra en i paint igår. Men det såg ju fruktansvärt ut! haha. Äsch, jag kan lika gärna fixa det imorgon när jag är hos pappa xD

Snart åker vi till Norge. Åh så kul. Eller ja, det är ju fortfarande en hel månad kvar. Men det börjar i alla fall närma sig. Jag är inte flygrädd eller någonting sånt. Det är bara det att jag får sjukt ont i huvudet av att flyga xD haha. Jag kommer ihåg när jag och Robin precis blivit tsm. Så fort jag kom till Nykvarn så fick jag lock för öronen. Jag fattar fortfarande inte varför. Men det hör ju egentligen inte hit. haha. Men Men.

jaja, Jag kanske borde hoppa in i duschen. Puss och kram <3


Fredag

Har ändrat storleken på texten i inläggen. hojta om ni har dålig syn och inte ser vad det står. hihi.

Jag ska snart kolla "Tjenare kungen". Jag tror att jag har sett den förut men jag är inte säker. Min bror har varit snäll mot mig idag. Han åkte ner till abbes och köpte en cola till mig. Inte illa. haha

Sen måste jag bekänna en sak. När jag var i Stockholm.. Så köpte jag faktiskt lite saker. Ett linne, en väska och ett par tygskor. Mkt illa, jag vet ! Men ibland måste man. Och jag har inte köpt något på typ 100 år.

Robin skickade nyss ett sms till mig och berättade att han var hemma nu. Så skönt! Men jag har haft det ganska bra utan honom ändå. Det är bara idag som jag har haft extremt tråkigt. Jag har typ stått i vardagsrummet och bara stirrat. haha. Sen har jag ju bakat också. Det har jag inte gjort på flera år. Det är ett tecken på att jag har haft tråkigt. Men imorgon ska jag till Robin. Åhh, jag har saknat honom <3.

Jäklar nu kommer Mattias hem. Då måste jag lämna över datorn till honom. puuuhu :(

Men men . älskar dig Robin <3

Fredag

Hellu. Jag har precis gjort en citronkaka. Ojoj. Malin bakar. haha. Den skulle vara i ugnen i 45 minuter och gissa vem som satt utanför ugnen i 45 minuter och rå glodde på kakan. Hm. Det var nog jag det. Nu ska den bara kallna lite och sen ska jag smaska kaka. haha. Jag skulle egentligen sprungit idag. Men palla det xD.

Idag kommer Robin hem. Men vi ska inte ses först fören imorgon. Men det är ju inte så långt kvar till imorgon. hihi. 

Jag kanske ska kolla på nån film nu. Hmhm. Pussar och kramar. <3 


Torsdag

Hellu. Nu orkar jag skriva.
Idag har jag varit hemma hos Marie. Mycket trevligt. Vi var ute och gick lite med Tindra ett tag men det var jobbigt. Så vi gick hem och fikade med Pappa Simon, som inte var så speciellt social. Men han är ju sjuk så det är förståligt. haha. När jag kom hem så umgicks jag lite med min bror. Mycket tråkigt. Men sen fick jag tillslut spela lite. Men det var jävligt tråkigt. Så nu sitter jag här och skriver. kan ju inte direkt påstå att det här är speciellt kul heller. Men Men. 

Ida är jävligt seg på att svara på sms kan jag tala om. Haha. Men hon har säkert träning eller nått xD

Igår var vi i stockholmen. kulkul. Jag köpte absolut ingenting. Så jag har inte brutit mot mitt shoppingförbud ;P mohaha.. Ida och Marie får inte kommentera det här inlägget. hih. Puss på er.

nej men nu ska jag väl kanske hitta på något annat.
Saknar Robin, <3

Onsdag

image218

Jag har varit på en ny ö idag, hihi. Och ja, jag är off med bloggandet atm. Orkar inte. xD

Vi tar en film till va?

hahah jag orkar inte skriva xd Ni får ursäkta .



Många filmer nu



Hahahhaha ^^ Humor på hög nivå. Enligt mig.
Pussisar

O ja .



Skönaste. haha. han har tydligen släppt en singel med den här låten. Inte illa.
(jag måste ha läst fel O.o)




När jag ändå håller på . haha

Måndag

Shohej! Här sitter jag och har jätteont i huvudet. Kan bero på vädret. Det känns så fruktansvärt trist! Jag vill inte ha snö. Skulle det ha kommit någon snö så skulle den kommit i December och inte i Mars!! Det går ju inte ens att gå ut. Man blir ju dyngsur om fötterna! Jag hoppas verkligen att snön försvinner innan vi åker till Öland. Fy fan att komma dit och så är det bara en jävla massa snö! Hahah ursäkta men jag är jävligt arg.  Och jag måste gå ut mer idag också, det är det värsta! Men jag tycker mest synd om Ida som måste lämna ut tidningarna imorgon eller på onsdag xD haha.

image217

Måndag

Nu är det måndag igen. Men det är skönt att jag bara ska vara i skolan tre dagar. Sen åker jag iväg och kommer inte hem förens på måndag. Skönt att åka iväg. Men det kommer att vara jobbigt att inte få träffa Robin förens nästa lördag och herregud det var mer än ett år sen det hände sist xD haha. Hur ska jag klara mig? Nej då det är nog ingen fara. Haha. Marie har sagt att vi ska ha tjejkväll nån dag och det har jag inget emot. hiih.

Och Emma den jäkeln åker utomlands imorgon! Fy fan. Jag vill också xD Men nu ska vi rita en lägenhet och det verkar ju inte helt fel. Puss och kram


Fredag

Sånt här gör jag när jag har tråkigt;



image215     image216 

hahaha. Erkänn att ni ser min konstnärliga sida på dom här bilderna xD hahahaha... Ni förstår kanske varför jag fick IG i bild? hahahah. Jag tycker om att kladda.. har jag någonsin nämnt det förut xD Pussisar

Fredag

Jag har precis kollat på film . hihi. 27 Dresses , den var ganska bra.. Men jag vet inte riktigt. Jag hoppade över lite av filmen så jag antar att jag måste kolla hela nån annan dag.

image214

Har även laddat ner  "se upp för dårarna". Jag tycker om den filmen, fråga mig inte varför xD hihi. Men nu ska jag hitta på något annat. pussisar


Who am I?

image213

Jahaja. Nu har jag satt ihop mig själv med andra. Idas någonting finns med, kan ni gissa? Ögon näsa eller mun?

Pussisar
Förövrigt så har jag bara slarvat med bilden så ni behöver inte kommentera det.

Fredag

Äntligen fredag. Jag har ju inte bara längtat som fan. Det ska bli skönt att komma hem till Robin utan att hela tiden tänka att man måste åka hem snart. Haha. Igår när jag var hos Robin så blev jag sur på honom för att han satt vid datorn så då gick jag därifrån men  när jag kommit halvvägs till bussen så var jag tvungen att gå på toa så då gick jag tillbaka xD haha. Robin skratta åt mig så då kunde jag inte vara arg längre xD Jag tyckte att det var lite komiskt.
Imorgon är det melodifestivalen och då ska vi ha vaka. Jag vet inte riktigt vem jag hejar på. Vem ska man rösta på för att vi ska vinna hela allting? hmhm.

Det är något fel på min Kth anslutning så jag kan inte gå in på Idas blogg och det är extremt frustrerande. Jag kan gå in på alla andra hemsidor men inte på Idas xD haha.

Sen måste jag ju tala om att jag åker till Öland på Torsdag. Det kommer nog bli kul. Fast bara det är fint väder. Jag ska ta massa med kort och så. hihi

JUSTE IGÅR!!!, jag diska.. Jag lovar jag diska. Det ni! Det har jag nog inte gjort på flera år. haha.

Jag saknar Idaaaaaaaa :( 
Puss och kram

+ Jag vet att Medicin stavas Medicin. Jag tycker bara att Meducin låter gulligare ;P hihih.


Torsdag

Shohej. Är i skolan just nu. Vi ska skriva om skjutmåttet och hur det används. Otroligt tråkigt. Och hur ska man beskriva det lixsom? Och det värsta utav allt är att vi sen ska beskriva det på engelska. Men Fiona har beställt tekniska ordböcker så det löser sig nog. hihi. På lunchen ska jag tvinga med mig Joss till apoteket och hämta ut meducin. Haaha. Meducin är det väl inte riktigt. haha, Nu kom jag och tänka på när jag och Julia fick gå till apoteket och hämta ut samma sak till hennes mamma. hahaha .  Vi var ju ganska små då så vi tyckte att det var jättepinsamt.. haha. Nu är det lunch och för en gångs skull så är jag inte hungrig. Men puss och kram <3

Tisdag

Shoho!
Idag har allt gått emot mig kan jag tala om. Först och främst fick jag gå extra snabbt till tåget för jag var lite försenad xD När jag kom till skolan så insåg jag att jag hade glömt min nyckel hemma... När jag satt som mest och tänkte på hur jag skulle kunna komma in sen efter skolan så kommer Fiona och säger att vi har läxförhör. whaaaaat? Det var tydligen något jag missat. Så där satt jag. Utan penna och ett läxförhör framför mig. mohaha. Jag ville hem då. På lunchen var det äcklig mat och jag har gått och varit hungrig hela dan. Efter lunchen hade vi Mekanik och allt gick fel hela tiden kändes det som xD. När jag kom hem så var dörren självklart låst. Så jag traskade upp till mammas jobb. Där träffade jag självklart Kenta. Och han tjatade på att jag skulle tvätta hans bil. Haha. Glöm det.
Och mamma tyckte att jag skulle stanna kvar tills hon sluta. HAH! Inte en chans.. Men nu har jag varit hemma en timme snart och aaaaaallting vänder. Min pojkvän ska köpa värsta bilen och JAG SKA TILL GREKLAND !!!!!!!!! Aaa, det är inte bokat än. Mamma sa att hon skulle åldras 10år om jag åkte och jag tog det som ett ja. Mohaha. Sen kom jag också på att jag och Robin har varit tillsammans i 17 månader imorgon. Och det är ju inte helt fel.

Förresten, har jag berättat att jag inte fastar? haha. Det var pyttipanna till lunch igår och jag kunde inte stå emot. Jag älskar pyttipanna. Och sen vet jag ju inte ens varför Mikael fastar nu. Så det känns ju jäkligt onödigt att göra det. 

Jag ska åka till Marie snart. Och det ska bli jätte mysigt. Jag har saknat henne jätte mycket.
Men nu måste jag hoppa in i duschen. Jag vill inte lukta gubbe som Marie sa att jag säkert gjorde! hahaha.

Men puss på er och framförallt på Mamma som säger ja, På Robin för att han är allt, På Ida för att hon också kanske får åka och till Marie som är min bästaste <3

Måndag

Shoho! Kanske bäst att skriva nu. Har ju inte gjort det sen i fredags.

Först och främst borde jag väl kanske berätta att jag börjar fasta idag. Ingen mat från djur på 50 dagar. HAha. Tror ni verkligen att jag skulle avstå kött i 50 dagar? Nej jag ska bara fasta den här veckan och sista veckan. haha. Jag fuskar lite. För jag menar, Jag vill ju inte direkt dö i undernäring. Det verkar ju lite onödigt. Kommer förmodligen vara hungrig hela veckan och för att inte tala om hur sur jag kommer va. Men Joss och Micke fastar också. Då kanske det är lättare.  

Sen har jag satt upp ett godisförbud. Så nu får jag inte äta godis. Det är ganska mycket jag inte får göra just nu. Inte shoppa, Inte äta mat från djur och inte äta godis. Men vad gör man inte?. Min mamma kommer seriöst inte acceptera att jag inte äter vanlig mat. Men jag tänker hålla det här. Men just nu är jag så jävla hungrig. Jävligt hungrig. Jag kan ju fuska lite när ingen ser. NEJ MALIN. haha.

I helgen var jag och Robin i Mariefred. Robins mormor och morfar skulle spela golf så vi passade på att följa med. Vi tog en lång promenad längs vattnet. Det var hur mysigt som helst. Sen åkte vi hem till Robins mormor och morfar och fikade. Bullar säger man aldrig nej till. haha. Annars har vi bara spelat. Robin har fått tok damp på mig. Jag har inte velat göra någonting annat. Men nu är jag iallafall max level. It feels gooooooooooood.

Jag har kommit fram till att om jag sparar 1000 kronor i månaden så kommer jag ha 9000 att resa för och det är ju ganska nice. Jag hoppas verkligen att det blir av. Annars kommer jag ställa mig i kvicksand och bara vänta. Det kan ju inte vara värre än att någon hindrar mig från att uppleva saker.  Vet ni något ställe där dom erbjuder  långsam kvicksand? Det kan behövas ;P  hahha. Ida kan vi träffas i veckan och kolla upp lite saker? Man måste ju lixsom boka snart.

Jag kan ju tala om att jag måste dra ner på en sak till för vet ni hur mycket pengar jag har? 100 kronor.  Det är den 10 Mars. Hur ska jag överleva? Framför allt, hur ska jag kunna låta bli min månadspeng som kommer några dagar innan studiebidraget? men helvete, jag ska klara det. Jag måste. Annars kan jag ju inte åka utomlands. hmhm.

Men ni vill väl inte veta om min extremt dåliga ekonomi . haha. Det är bara deprimerande xD hahaa.

Jag mår illa . Det känns som om jag ska spy. Hjälp! Jag har inte spytt sen jag var typ väldigt liten. Eller aa, Jag har inte spytt medvetet sen jag var liten xD hahahhaha. Om jag spyr idag så jag lovar jag att jag spyr på Joss ;) För hon är tråkig och lyssnar bara på musik hela tiden så hon förtjänar det . mohaha. hihih. Men jag hoppas att jag inte spyr. Det verkar ganska äckligt.

haha. Jag skriver om absolut ingenting.  Men det kan vara så när man är i skolan utan lärare och en osocial bordsgranne xD Jag kanske borde hitta på något. ehhh, jag har inget att göra. Kanske borde fråga om någon kan följa med till Cafeterian, jag har ju trots allt en tia som jag fått av mamma.

Jag får med mig Joss . Puss och kram. Älskar dig Robin

Fredag, äntligen!

Sitter i skolan just nu. Vi har ändrat schemat lite. vi har matte idag istället för igår. Satans, Det betyder att vi slutar senare än vi brukar. Fett trist. Men ja, det spelar väl inte så stor roll. Joss gav mig just ett geléhjärta. Så gulligt. hihi. Men det gör fett ont i mina tänder. Jag borde inte äta godis. Jag har ätit ganska mycket godis på senaste tiden. Det syns i ansiktet. Nästa vecka kommer en Rektor och en lärare hit från Frankrike. Det är till deras skola som vi kanske ska åka till. Så det ska bli kul att dom kommer hit! Jag har nog aldrig träffat någon från Frankrike förut. Och Vikarien på ene räknas inte. Alexander sa att vi skulle åka den här terminen till Frankrike. Men så blir det nog inte . I sånna fall måste vi ansöka om stipendium. Jaja. 

Vi ska göra en ritning i Cad men perkele, Det är jobbigt, tråkigt och säkert alldeles underbaart. moahaa. Nej men ärligt, jag orkar inte xD

Efter skolan så ska jag gå till Ida som färgar håret och hålla henne och Emma sällskap. Kul. Ida ska bli brunett. Jag vet att hon färgar håret någonstans i lunahuset xD . Mycker mer än så vet jag inte. Sen ska jag hem till Robin och mysa. Jag är på värsta myshumöret idag.

Igår gick vi till Hökmossen, Det var mysigt. Och på väg hem så gick JosJos på andra sidan vägen. Fett coolt ;D. Då vinkade jag på henne. Först såg jag inte att det var hon xD Men men , Jag är bara glad att jag för engång skull fick hälsa på någon i Nykvarn xD haaha. Jag är mobbad.

Imorgon ska Robin till sina kusiner och då vill inte jag följa med så jag ska ut på långpromenad i Nykvarn. Jag ska gå och ta kort. Haha. Jag har inget annat liv. Btw, Jag har kameran med mig till skolan. Jag kanske tar några kort snart. ;D

Men Men . Nu måste jag jobba eftersom Joss gör det och jag kan ju inte vara sämre ;)
Puss och kram .

Jag älskar dig

image208

Onsdag

HIT ÅKER JAG PÅ VALBORG!

image205

Bokat och klart! Nu gäller det bara att ta ledigt från skolan och sen sätta sig på planet och åka. Det ska bli så otroligt skönt att komma bort ett tag. Det är i och för sig ganska lång tid kvar. Men men xD Jag hoppas att Robin tar med mig på promenad när vi är där. för det verkar ju så fint! Haha. Man ska inte nämna sånna här saker för mig, Jag blir så tjatig då.

Önskar även att Grekland resan var bokad...
Puss

Tisdag

Har kommit hem från skolan nu. Det har varit riktigt jävla segt idag. Jag är så jäkla trött och hungrig. Hade egentligen tänkt städa i mitt rum nu men jag orkar inte ... Måste ha mat! Jag ska åka till Marie efter maten och det ska bli riktigt kul för jag har saknat henne och Tindra jätte mycket. Sen ikväll ska jag försöka plugga lite. Jag och Sw har bestämt att vi ska bli lite mer engagerade (stavas det så? xD) i skolan. Och då måste jag ju först och främst komma ikapp lite xD. Måste plugga matte non-stop för kapitel två ska vara klart den här veckan (Ja, vi är bara på kapitel 2)..  Jag har knappt börjat. Ska även fråga om jag kan få göra prov på kapitel ett eftersom jag missat det.
Kan man inte köpa sig glad så börjar man tänka i andra banor. Jag känner mig glad när jag lämnar in uppgifter så varför inte göra klart dom? Igår skrev jag iallafall en lista på hur jag ska lyckas motivera mig själv så jag antar att jag måste titta på den varje gång jag ska plugga.

Har jag berättat att jag fått ett brev från min fadderkontakt. Hon berättade att mitt fadderbarn klarat klass fyra. Men hennes pappa ville att hon skulle gå om den. Jag skulle bli galen om min pappa sa att jag skulle gå om en klass... ahahha. Jag skulle typ flytta hemifrån xD jag skulle i varje fall inte gå till skolan xD Men det är nog lite anorlunda där. (SERIÖST , KAN NÅGON TALA OM FÖR MIG HUR ANORLUNDA STAVAS?!) Mitt förra fadderbarn gick om typ fyran fem gånger eller nått? Stackars barn...

Men nu ska jag testa en sak  . Puss och kram

Tisdag

image203

TJOO JOSS!!


Måndag kväll

Har beställt ett stativ nu. Och det anser jag inte är emot min shoppingstrejk. Känner att jag verkligen behöver ett stativ xD. 
Just nu lever jag på ungefär 300 kronor varje månad. Erkänn att ni är lite imponerade. Eller aa, Egentligen är det väl ungefär 700 kronor jag lever på varje månad. Men denna månad har jag bara 300 kronor och ska försöka leva på det. Ska lägga undan så mycket pengar som det bara går. 300 kronor varje månad tills sommarlovet, vilka tror att jag klarar det? JAG TROR , JAG TROR . Har vant mig vid att ha lite pengar och accepterar att jag inte kan köpa någonting. Jag klarar det. Utan problem.. Dock betalar pappa vid sidan om ibland... xD Men nu måste jag sova. Puss och kram

Måndag

Sitter hemma hos Robin. Vi är klara med möbleringen och det blev sjukt bra! Det är som ett helt nytt rum. Jag tror till och med att Robin blev nöjd, även fast han är världens kräsnaste (finns det ett sånt ord ens? whatever..) Vi ska ut på en kort promenad snart och sen ska vi upp på vinden och kolla efter saker att sätta upp på väggen. det är ganska tomt just nu. Men Men. Robin är rastlös, Dags att gå kanske. Puss och kram.

Lördag

Hellu.
Idag har vi sprungit runt på Ikea nästan hela dagen. Robin behövde nya saker xD Så hans rum ser helt anorlunda ut. Det är jätte fint. Vi ska snart till Robins mormor och morfar och äta. Mumsigt. Sen är det ju melodifestivalen och det vill man ju inte missa.
Min bror har klippt sig idag, Det blev värsta snyggt. Jag trodde inte frisörer kunde klippa fint :O

Kryssningen var super ! Vi gjorde allt från att sola och bada till att dansa helt galet på Discot. Det var hur kul som helst. Och för att inte tala om maten. Tårta till frukost säger man aldrig nej till. Massa med gott.
Kommer kanske in bilder sen. Vi får se.

Snart är det skola igen.... Uscha fya . Men nu ska vi inte tänka mer på det. För nu ska jag pussa lite på Robin.
 
Puss och kram


RSS 2.0