Höstlov.

För er som inte vet, så kommer jag spendera resten utav lovet i säffle. massa mys. Vi ska bland annat gå på teater. "Teater i Säffle, What?" xD.

jag var i södertälje med Ida igår. Vi åkte till Skopunkten. OCH SOM VANLIGT ropade ett par skor efter mig. Så nu har jag införskaffat mig ett till par. Men dom var mysiga + att dom var fodrade och det är ju helt perfekt. Jag tror inte att jag har haft varma skor på typ 5år. Jag har varit med Ida typ hela helgen och vi har varit i stockholm och shoppat och en massa skoj. Men i söndags var jag med Marie och det var jättemysigt. Vi var ute och gick med Tindra. Sen hände en ytterst pinsam incident så vi beslöt oss för att gå hem. hahah. Vi ska inte prata om det här. 
När jag var i stockholm så köpte jag bland annat, ett par strumpbyxor och en högkjol med hängslen. Myyys. Det känns som om jag har köpt massor med kläder och skor fastän jag inte har haft pengar sen 4 oktober. Jag vet iaf. Att mamma tar 300kr från studiebidraget. Nej men om inte jag ska hinna peka ut kläderna i ellos som jag vill ha nu, så mamma kan beställa :) hihi. Sen ska jag till Robin och mysa. 

Jag måste bara berätta en till sak. Jag har städat hela Robins rum idag. HELA. Dammat, dammsugit och tvättat golvet.  mäkta stolt.

hejdå.

Söndag - Tråkig dag, yepp yepp.

Jag vaknade ju dårå klockan åtta imorse xD Så då väckte jag Robin. Han var inte glad och jag var hyperpigg. När han blev tråkig så byggde jag en koja (fråga mig inte varför, jag var övertrött -.-)  Jag var värsta nöjd men när Robin skulle gå in i den så förstörde han den (MED FLIT). Men jag kom över det. Vid tolv ungefär åkte vi ut till hans pappa och jag passade på att krypa ner i hans säng, och somnade. Men jag blev väckt några minuter senare. vi har mest spenderat dagen med att brottas. Jag har haft skitkul. Men samtidigt har jag känt mig helt bakis (mamma, jag var inte bakis, jag bara kände mig bakis xD). Nej men jag har haft jättekul idag. Nu måste jag packa. Puss Robin, du är bäst <3

Säkerhetsskåp.

Dom är uppe . Datorerna har förmodligen kommit. Nu väntar vi bara på att få dom och att säkerhetsskåpen ska fungera. Idag har varit en väldigt bra dag. Jag har kommit fram till att matte är mitt favoritämne för tillfälligt. Även fast jag ligger efter. Men jag gör uppgifterna som läraren säger. Så jag tycker att det är skit kul. Det är ju plus i kanten att det finns facit och att vi får kolla i det xD. Vi har haft svenska och Engelska idag också. Tänk att man kan samla alla bra lektioner på samma dag. Perfecto. Nej men nu kom Robin ut ur duschen. Älskar dig Robin -v-


HEJ NÄRBILD!

Fick bara väldigt lust att lägga in värsta närbilden. Jag har fett tråkigt. Men jag har alldeles nyss kollat på Grey´s anatomy. Och det är ju väldigt bra. Har lekit med Martina också. Vi var i Södertälje och hälsade på hennes mamma och så. Sen åkte vi hem och då var jag stressad. För jag menar, man måste ju värma upp inför ett riktigt bra program. haha. Marie ringde mitt i programmet och jag avfärdade henne totalt. Förlåt :$ . Men jag kan inte rå för att jag värdesätter tvprogram mer än kompisar xD Nejdå. Så tragiskt är jag inte. Jag ska åka till Robin imorgon. Massa Med trevligt. Oj nu ringer han xD Så, haha. nej men seriöst , nu ska jag sluta nörda och återgå till vardagsrummet och ha mys . Puss och Kram . Älskar dig Robin <3 


image56

Martina .

Sitter och väntar på att Martina ska komma. idag sluta vi tidigare så jag och Martina har varit på stan. Martina lånade ut lite pengar till mig så att jag kunde köpa mig ett par skor. Pappa som får betala blev inte lika lycklig. 

image55

Jag som inte hade så speciellt kul med tanke på att jag inte hade några pengar, satte på mig kläder som jag aldrig skulle kunna köpa xD Nu är det mat och nu kom Martina :)

Malin och Sw humor.

image54

Jag måste bara säga att jag är förstående till människor som inte ser humorn i den här bilden. I facit står det klart och tydligt att vi har Torrhumor. Tråkigt man kan ha i skolan ibland.

PROBLEM!

Jag har tydligen problem med bilden som ska vara överst. Det här gnager på mig. Ska försöka fixa det innan nyår. Jag har ringt till Robin och varit helt förtvivlad för att det inte funkar. Det är ett tecken på att jag inte har något annat liv än just den här bloggen. DET GNAGER! grr... Bjuder på Musik som plåster på såren för att inget funkar just nu.

 ja och självklart så är det något fel på HTML sidan så den går inte att öppna.
YES, DET ÄR ETT MIRAKEL. DET FUNKAR NU :D


 

Hahha , jag Bjuder på en video från en director på Youtube. Lagg fritt. Perfecto, + att jag tyckte om den här låten förut.

Inte helt nöjd.

Nej, jag är inte helt nöjd med det nya utseendet på bloggen. Men det kommer. Jag orkar inte riktigt sitta och pilla med koder.

Vi har varit på Scania idag. Det var faktiskt väldigt kul. Vi hade en as bra guide. Efter ett tag fick jag dock ont i axeln för min väska. Den ser inte så stor ut, men oj så mycket utrymme ! xD

image53 

Jag hatar min väska . Jag får plats med allt jag vill. Vilket resulterar i att jag får ont i axeln hela tiden. Det är inte så kul. Speciellt inte när man går på stan. Jag behöver en muppväska. Beklagar att bilden är fucked up.

Vi slutade vid Scania runt elva. Så då gick jag till bussen och åkte hem till Marie och Tindra <3. Vi åt lunch sen gick vi ut och promenera. jag snodde barnvagnen som vanligt. Förvånad över att Tindra fortfarande lever? Tro mig, jag är det xD .  När vi kom hem satt vi och halvsov och pratade och sen åt vi middag. Sen skulle Marie till Jobbet så då åkte jag hem och hamna här. Ska kolla på Desperate Housewives (kan som vanligt inte stava engelska ord) snart ;) Men Men .. Nu måste jag nog telefonterra Robin, För det tycker jag om. Älskar dig Sötnos <3

Måndag igen..

Min dag har inte varit bra. Vaknade och insåg att jag hade försovit mig. Fick springa till tåget. I skolan fick vi reda på att våran lärare är i kina på studiebesök. Vi kanske ska åka dit :). Så vi har haft flum dag hela dan. Sen så fick nått larm i verkstan och alla trodde att det var jag och Sw xD Men vi stod ju och titta ut genom fönstret och längtade hem. Men nu måste jag dra. Älskar Robin mest ! <3


Måste ju bara klaga.

på att ;
1. Turingemarknad var tråkig (egentligen tycker jag inte om marknader alls, Men den här slog allt!)
2. Jag orkar inte fixa till mig blogg (jag vet att den ser ut som den gör, Men någon gånge kommer jag fixa det)
3. Det börjar bli kallt, vilket betyder att man måste utöka sin garderob med ny kläder (Jag tycker om att shoppa, men det går inte så bra när man är pank.

Det var nog allt jag ville klaga på just nu.

Jag längtar tills på Tisdag för då ska jag träffa Marie och Tindra <3



observera.

Min blogg genomgår en förändring . så tro inte att den kommer fortsätta se ut så här. Jag ska gå och sova nu så jag hinner inte fixa klart.

1 år

image51
sitter hemma hos Robins far. Robin spelar. Ovanligt^^. igår var det våran 1års dag. Vi hade massa med mysigt. Vi var ute och sprang också. Värsta hurtbullarna.. Och idag var vi ute och gick med Micke. Fan vad dom pratar. jag hann säga minst 1 mening på 5 kilometer. Så jag gick och petade med en pinne i Robins rumpa. Men han fortsatte prata. jag har klappat en åsna idag. Och då började jag direkt tänka på Martina, Min lilla åsna <3 xD. Ida kommer hit imorgon. Massa med kul :D jag vill att Marie också ska komma, men jag har missat alla hennes samtal idag. jag hade gömt min mobil på något smart ställe för att jag inte skulle slösa på batteriet men nu när jag hitta den så har jag inget batteri kvar alls. Riktigt irriterande.nej men jag har inget interessant att skriva. Puss hejdå <3

Tandläkaren..

Uscha fya, jag ska snart till tandläkaren. Jag kommer ju inte bara ha sjuttielva hål, nej nej. Men åh andra sidan så kanske jag får åka dit flera gånger och då betyder det att jag kanske slipper gå till skolan. Nej mamma, jag skojade bara. Idag ska jag åka och kolla på Maries nya vagn . Massa med trevligt. Sen ska jag förmodligen åka till Robin eftersom vi har varit tillsammans 1år imorgon. Fett nice att vi är lediga också .

Jag har hört ett rykte om att datorerna kommer idag. Men, sådana rykten går man väl inte på nu för tiden -.- . Vi får se hur det blir med det. Nej, men jag måste nog borsta tänderna. Puss .

OCH MAMMA. NEJ JAG HAR INTE TAGIT DIN TRÖJA ... Det var Mattias ^^,

Puss Robin.

Nu måste jag nog skriva igen. Jag är hurtig i fingrarna (kan man ens skriva så?). well well.
Jag måste ju bara berätta att min kamera är ute på sverige resa -.- Närmare bestämt i Växjö. Jag som vill ha min kamera nu! jag har abstinens. Jag pratar med Robin i telefon och han babblar konstant. Jag hinner lixsom inte säga något innan han börjar prata igen xD Men det är skönt , jag är inte på prathumör. Känner mig lite sjuk idag, har ont i huvudet och halsen, Och i morse vaknade jag med en täppt näsa. uscha fya. Jag proppar i mig alvedon för att inte dö i förtid.
Imorgon ska jag shoppa med Marie. Eller aa, Marie ska shoppa. Jag måste spara min pengar lite. Det är lixsom 4 oktober och jag har bara 400 kronor kvar. och då har jag fått min månadspeng också. Det här suger! xD Men jag ska iaf. kolla efter ett par vantar. Annars kanske jag fryser ihjäl. Och det vore ju inte bra, vem ska då terrorisera Robin? Hur som helst. I helgen ska jag och Robin sova i vårt (Jag säger alltid Vårt fastän det är Robins saker) nybyggda hus. Vi ska ta dit datorerna, Så nätterna kommer vara fulla av aktiviteter (erkänn, där fick jag till det). Robins far är inte hemma heller så vi får tömma hans kylskåp ;) . Synd bara att inte 5;an fungerar i huset än. Nej Men nu snor jag min fars kamera och tar lite kort. (vad ska jag ta kort på, hrm hrm?) Älskar dig Robin <3 Puss


RSS 2.0